مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی:
طرح ارتقای بهداشتی گوشت مرغ در راستای ارتقای امنیت غذایی است
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی گفت: طرح ارتقای بهداشتی گوشت مرغ در راستای ارتقای سلامت و امنیت غذایی است.
به گزارش ایسنا-منطقه خراسان و به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، دکتر احمد شریعتی در جمع مسئولین کشتارگاه های طیور استان و نمایندگان سایر دستگاه های اجرای استان اظهار کرد: طرح فوق یک طرح ترویجی است که باید با همکاری سایر نهادها و حمایت تمام کشتارگاه های طیور انجام شود و برای اجرای این مهم، ضمن انجام نظارت ها و بازدیدها بایستی تجهیزات لازم در کشتارگاه ها فراهم شود.
وی عنوان کرد: قرار است از مرحله ای به مرحله ای بالاتر و بهتر در زمینه بهداشت گوشت مرغ برسیم و این امر اجتناب ناپذیر است و ما هم هر نوع حمایتی بتوانیم انجام خواهیم داد.
شریعتی گفت: انجام این طرح برای کشتارگاه ها سودآور و برای مردم نیز سبب تولید محصول با درجه بهداشتی بالاتر خواهد شد که این موضوع در تامین سلامت و امنیت غذایی بسیار اثرگذار است.
وی یادآور شد: کشتارگاه هایی که در این خصوص همراهی نداشته باشند در آینده متضرر خواهند شد و مسوول این ضرر نیز خود آنها خواهند بود.
انتهای پیام
-
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۲:۲۱
-
۹۲ بازديد
-
ایسنا - اقتصادی - خراسان رضوی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/171725/