خطر پیشرفت آب سیاه با ناشتایی طولانی مدت و کم آبی
علمي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - عضو هیات علمی و پزشک متخصص بیماریهای چشم دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: ناشتایی های طولانی مدت و کم آبی خطر پیشرفت آب سیاه (گلوکوم) چشم را افزایش می دهد.
به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، به نقل از پایگاه خبری وب دا، دکتر محسن محمدزاده افزود: گلوکوم یا آب سیاه جزو بیماری های به نسبت شایع با سیر پیشرفت مرموزانه است.
وی ادامه داد: زمانی که خروج مایع از چشم به هر دلیل کاهش یابد، فشار داخل چشم افزایش یافته و می تواند به عصب بینایی صدمه بزند.
وی تصریح کرد : اگر شناسایی و درمان مناسب در یک تا دو ماه نخست پس از ابتلا انجام نشود، فرد به نابینایی مطلق دچار می شود.
وی سابقه فامیلی و بیماری های زمینه ای را در بروز گلوکوم موثر دانست و اظهار کرد: بیماری های قلبی و عروقی، چاقی، عیوب انکساری بالا، فشار خون و دیابت کنترل نشده و مراجعه دیر هنگام به پزشک متخصص، خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می دهد.
وی خاطر نشان کرد: این بیماری در مراحل اولیه تشخیص قابل درمان است و اگر وارد فازهای پیشرفت شود، درمان امکان پذیر نیست، بنابراین مراجعه زود هنگام و دوره ای به متخصص چشم به ویژه برای افراد پر خطر لازم و ضروری به نظر می رسد.
انتهای پیام
-
يکشنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۰:۴۹
-
۷۰ بازديد
-
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/177550/