کاهش فشار خون با مصرف مواد غذایی حاوی پتاسیم
علمي
بزرگنمايي:
پیام خراسان -
پزشک متخصص قلب و عروق و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این مطلب گفت: مصرف مواد غذایی حاوی پتاسیم در کاهش فشارخون بالا موثر است.
به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، دکتر زهرا زندی افزود: مصرف میوه و سبزی های تازه به ویژه میوه های حاوی پتاسیم نظیر موز، پرهیز از مصرف نمک، کاهش وزن و ایجاد تعادل در آن، پیاده روی و ورزش منظم در کاهش فشارخون بالا تأثیر به سزایی دارد.
وی با بیان این که مواد غذایی حاوی پتاسیم در متعادل نگه داشتن فشارخون موثر نیست، افزود: علاوه بر موز، مصرف شکلات تلخ با درصد بالا و سیر در کاهش و کنترل فشارخون موثر است، اما آن را متعادل نمی کند.
زندی نسبت به مصرف غذاهای آماده و فست فودها هشدار داد و تصریح کرد: با توجه به آن که نمک و کالری بالای موجود در غذاهای آماده و فست فودها زمینه ایجاد فشارخون بالا را فراهم می آورد، مصرف آن به مبتلایان به فشارخون و بیماران قلبی توصیه نمی شود.
وی ورزش و فعالیت بدنی را در کارکرد مناسب قلب موثر دانست و اظهار کرد: مبتلایان به بیماری های قلبی باید غذاهای بخارپز و آب پز و بدون روغن را جایگزین غذای پرچرب و پرکالری کنند.
وی روغن زیتون و کنجد را بهترین روغن برای پیشگیری از بیماری های قلب و عروق معرفی و خاطرنشان کرد: جایگزین کردن روغن زیتون و کنجد به جای روغن های حیوانی و مایع در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی تأثیر به سزایی دارد.
-
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۸:۲۸
-
۲۸ بازديد
-
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/180502/