تولید گوجه فرنگی در تربت جام افزایش یافت
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - مشهد- در سال زراعی جاری 44 هزار و 100 تن گوجه فرنگی از کشتزارهای تربت جام برداشت شد که نسبت به سال زراعی گذشته 100 درصد افزایش یافته است.
معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام روز سهشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: افزایش سطح زیر کشت، قیمت مناسب و بارش های فراوان امسال از عوامل افزایش تولید محصول گوجه فرنگی در این شهرستان است.
علی ممیزی افزود: امسال 980 هکتار از کشتزارهای تربت جام زیرکشت گوجه فرنگی رفت که به طور میانگین از هر هکتار 45 تن محصول برداشت شد.
وی اظهار داشت: در سال زراعی گذشته سطح زیرکشت محصول گوجه فرنگی در این شهرستان 400 هکتار و میزان تولید آن 18 هزار تن بود.
وی گفت: در سال زراعی جاری در 100 درصد مزارع این محصول مبارزه بیولوژیک و شیمیایی انجام شد.
ممیزی به توزیع بیش از 200 تن انواع کودهای شیمیایی در سال زراعی جاری بین کشاورزان گوجه فرنگی کار این منطقه اشاره کرد و افزود: از مرحله کاشت تا برداشت این محصول در تربت جام در هر هکتار بیش از 30 نفر روز مشغول کار می شوند.
وی با بیان اینکه محصول گوجه فرنگی در تربت جام بیش از 480 خانوار بهره بردار دارد اظهار داشت: هر سال برداشت گوجه فرنگی در این منطقه از اواخر شهریور ماه آغاز و تا اواخر مهر ادامه مییابد.
وی گفت: این شهرستان چهار واحد فرآوری گوجه فرنگی دارد که به علت نبود نقدینگی تعطیل می باشد و محصول تولید شده شهرستان به واحدهای فعال استان منتقل می شود.
ممیزی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 95 درصد گوجه فرنگی تولید شده در تربت جام در بخش نصرآباد و پنج درصد آن در بخش مرکزی این شهرستان تولید می شود.
شهرستان تربت جام با 11 هزار بهره بردار بیش از 45 هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد و 65 درصد جمعیت این شهرستان وابسته به بخش کشاورزی هستند.
شهرستان 300 هزار نفری تربت جام در 165 کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.
-
سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۷:۲۲
-
۴۳ بازديد
-
ایرنا - خراسان رضوی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/184567/