پذیرش مقاله جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران
علمي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - ایسنا/خراسان جنوبی معاون پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: مقاله دکتر طیبه شاهی، عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در فصلنامه علمی-پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران مورد پذیرش قطعی قرار گرفت و در اولویت چاپ قرار دارد.
لیلا محمودی، اظهار کرد: مقاله دکتر طیبه شاهی، عضو گروه پژوهشی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان با عنوان" ارزیابی تولید سرکه عناب و نقش مخمر ساکارومایسس سرویزیه و گلوکز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن " در فصلنامه علمی-پژوهشی علوم و صنایع غذائی ایران مورد پذیرش قطعی قرار گرفت و در اولویت چاپ قرار دارد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، وی افزود: فصلنامه علمی-پژوهشی علوم و صنایع غذائی ایران" که توسط دانشگاه تربیت مدرس منتشر میشود، جزو نشریات برتر در حوزه علوم وصنایع غذایی است.
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: در این مقاله که برگرفته از نتایج تحقیقات طرح تحقیقاتی بهینهسازی تولید سرکه فراسودمند از عناب است، به تاثیر و اهمیت نقش گلوکز و مخمر دو عامل اصلی در تولید سرکه طبیعی و تاثیر آن بر خصوصیات سرکه نهایی تولید شده، پرداخته شده است.
محمودی اشاره کرد: با توجه به اهمیت تغذیهای سرکه طبیعی در رژیم غذایی و همچنین جایگاه ارزشمند میوه عناب در طب سنتی ایران و معرفی ظرفیتهای استان در زمینه تولید محصولات فراسودمند، این طرح تحقیقاتی صورت گرفت.
وی یادآور شد: نتایج این تحقیق نشان داد که سرکه عناب به دلیل مقدار زیاد ترکیبات آنتیاکسیدان و خاصیت آنتیاکسیدانی به عنوان یک محصول فراسودمند است.
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: سرکه عناب به دلیل نسبت بیشتر مواد جامد محلول به اسیدیته نسبت به سایر سرکهها، دارای قابلیت پذیرش بالایی بوده و عوارض ناشی از مصرف زیاد سایر سرکهها را ندارد، از این رو تولید سرکه عناب برای مصارف مختلف غذایی، دارویی و کاهش ضایعات این میوه توصیه میشود.
انتهای پیام
-
سه شنبه ۳ دي ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۲:۴۳
-
۳۱ بازديد
-
ایسنا - علمی - خراسان جنوبی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/195359/