رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی:
طرح جهاد دانشگاهی، طرح برتر خراسان جنوبی شد
علمي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - ایسنا/خراسان جنوبی رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: طرح جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با عنوان بررسی کارآیی ترکیب توام دو امولسیون اُمیک و شیلد در مقایسه با روشهای متداول در بهبود عملکرد زعفران به عنوان طرح برگزیده در کمیته پژوهش استان معرفی شد.
جلال الدین صادقی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: طرح برگزیده جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با عنوان بررسی کارآیی ترکیب توام دو امولسیون اُمیک و شیلد در مقایسه با روشهای متداول در بهبود عملکرد زعفران از مجموع 15 طرح پژوهشی ارسال شده به دبیرخانه کمیته پژوهش استان، پس از بررسی اعضای کمیته و در نظر گرفتن پنج شاخص محصول محوری، اثر ملی و منطقهای، حل مشکلات و نیازهای منطقه، اشتغال و دانش فنی به عنوان طرح برتر معرفی و تقدیر شد.
رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار کرد: در این طرح پژوهشی که توسط جهاد دانشگاهی استان و با مشارکت شرکت دانش بنیان بنیادین فرآور سبز گستران انجام گرفت، کارآیی نوعی امولسیون آلی-معدنی تولید متخصصین بومی استان با نام تجاری اُمیک به همراه مکمل شیلد در بهبود عملکرد کمی و کیفی زعفران و میزان آلایندگی زیست محیطی آن طی دو سال مورد بررسی قرار گرفت.
صادقی یادآور شد: نتایج این طرح نشاندهنده مزیت نسبی این کود نسبت به نمونههای خارجی آن بود که با توجه به عدم ایجاد آلایندگی در محصول زعفران، در صورت حمایت مناسب و مستمر از تولید آن توسط نهادهای ذی ربط و رفع مناسب موانع تولید، امکان تولید صنعتی و انبوه این محصول تحت نظارت جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی وجود دارد.
انتهای پیام
-
سه شنبه ۳ دي ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۲:۴۴
-
۳۲ بازديد
-
ایسنا - علمی - خراسان جنوبی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/195360/