تولید بیش از 5 هزار تن گوشت قرمز در شیروان
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - بجنورد- مدیر جهادکشاورزی شیروان گفت: بیش از پنج هزار تن گوشت قرمز پارسال در این شهرستان خراسان شمالی تولید و روانه بازار شد که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال 97 حدود 11 درصد افزایش دارد.
مهران حیاتی روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این شهرستان با داشتن 500 هزار راس دام سبک و سنگین، رتبه نخست را در تولید گوشت قرمز استان دارد.
وی افزود: همچنین 65 درصد گوشت مرغ استان، در شیروان تولید می شود که در سال 98، بیش از 11 هزار و 340 تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شد.
مدیر جهادکشاورزی شیروان با اشاره به افزایش میزان تولید گوشت مرغ در سال 98 در مقایسه با سال ماقبل آن گفت: در سال 97، 9 هزار و 890 تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شد.
حیاتی افزود: طبق هماهنگی با سازمان جهادکشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام، برای حمایت از مرغداران اقدام به خرید حمایتی این ماده پروتئینی می شود.
وی گفت: در شهرستان شیروان 50 واحد مرغداری با ظرفیت 6 میلیون و 343 هزار قطعه فعالیت دارند.
مرکز این شهرستان 157 هزار نفری در 60 کیلومتری شرق بجنورد واقع شده است.
برچسبها
وزارت جهاد کشاورزی گوشت مرغ شیروان
-
سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۵:۴۶
-
۲۵ بازديد
-
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/221674/