یک مسئول:
میزان تولید گوشت عشایر خراسان شمالی 20 درصد افزایش می یابد
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل امور عشایری خراسان شمالی از افزایش 20 درصدی میزان تولید گوشت قرمز در این استان در سال جاری خبر داد.
محمدرضا قلی پور در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به نامگذاری سال جاری مبنی بر سال جهش تولید گفت: عشایر این استان برای محقق کردن این شعار میزان تولید گوشت قرمز را از هفت هزار و 500 تن به حدود هشت هزار و 300 تن خواهند رساند.
وی افزود: یکی دیگر از اقداماتی که این افراد در سال جاری انجام و آن را توسعه خواهند داد، کشت گیاهان دارویی است که البته این پروژه در سال های گذشته به صورت پایلوت در شهرستان اسفراین در سطح 20هکتار شد.
قلی پور ادامه داد: در سال جاری درصدد هستیم تا کشت گیاهان دارویی را در شهرستان شیروان و فاروج اجرایی کنیم.
به گفته وی در شهرستان اسفراین گیاه مریم گلی و آویشن باغی کشت می شد که در صدد هستیم تا در شیروان گل محمدی و در فاروج زعفران کشت کنیم که در این ارتباط تسهیلات لازم نیز ارائه خواهد شد.
این مقام مسئول تاکیدکرد: عشایر خراسان شمالی درصدد هستند تا با ارائه آموزش های لازم و تسهیلات به آن ها، سطح کشت گیاهان دارویی را از 20 هکتار به 200 هکتار گسترش دهند.
وی به تولید صنایع دستی توسط زنان عشایر این استان نیز اشاره کرد و گفت: سالانه 10 هزار متر مربع دست بافته های داری توسط این افراد تولید می شود و این مقدار تا 20 درصد افزایش خواهد یافت.
مدیر کل امور عشایری خراسان شمالی افزود: علاوه بر آن برای فروش صنایع دستی عشایر خراسان شمالی با اتاق بازرگانی استان نیز وارد مذاکره شده ایم تا اقداماتی در ارتباط با بازاریابی و فروش این محصولات انجام شود.
انتهای پیام
-
چهارشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۱:۲۱
-
۵۲ بازديد
-
ایسنا - اقتصادی - خراسان شمالی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/234154/