خراسان رضوی چهارمین استان تولیدکننده قارچ خوراکی کشور است
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - مشهد- مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سالانه حدود 14 هزار تن قارچ خوراکی در این استان تولید میشود که این میزان تولید، خراسان رضوی را به استان چهارم تولیدکننده پس از استانهای تهران، البرز و اصفهان بدل کرده است.
سید هاشم نقیبی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این استان جایگاه مهمی در زمینه تولید این بخش دارد و بیش از 90 درصد قارچ تولیدی استان را قارچ دکمهای تشکیل میدهد که به دلیل تنوع مصرف و کاربرد آن در پخت و پز اغلب غذاها به این میزان تولید میشود و بقیه تولید قارچ استان را قارچ صدفی و اندکی را هم قارچ دارویی گانودرما تشکیل میدهد.
وی ادامه داد: برای تهیه کمپوست مورد نیاز پرورش قارچ خوراکی در خراسان رضوی مشکلی نداریم و خود واحدهای تولیدکننده نیز فناوری مورد نیاز را برای این منظور دارند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: بخش زیادی از قارچ خوراکی تولیدی خراسان رضوی به سایر نقاط کشور صادر میشود.
نقیبی افزود: هم اکنون تعداد 255 واحد پرورش قارچ خوراکی در استان فعالیت دارد و حمایتهای لازم از این واحدها و پرداخت تسهیلات به آنان نیز انجام میشود.
سالانه برای تولید هشت میلیون تن انواع محصولات باغی، زراعی و دامی در خراسان رضوی یک میلیون و 200 هزار هکتار زمین زیر کشت 83 نوع محصول میرود.
بخش کشاورزی 28 درصد اشتغال و 30 درصد صادرات غیرنفتی خراسان رضوی را به خود اختصاص داده است.
برچسبها
وزارت جهاد کشاورزی مشهد قارچ
-
يکشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۰:۵۸
-
۳۵ بازديد
-
ایرنا - خراسان رضوی
-
پیام خراسان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/264099/