محققان دلیل بدبو بودن پنیر را کشف کردند
علمي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - محققان دانشگاه Tufts در آمریکا میگویند باکتری به ترکیبات آلی ناشی از قارچ واکنش نشان میدهد.
به گفته این محققان این بوی بد بسیار حیاتی هم هست و به میکروبها اجازه گفتگو با باکتریهایی که باعث کامل شدن پنیر میشوند، میدهد.
باکتریها در واقع به ترکیبات آلی فَرّار VOC که توسط قارچ تولید میشوند، پاسخ داده و طعم خوشمزه که بعدا روی پنیر چشیده میشود را ایجاد میکنند.
ترکیبی از باکتری، مخمر و قارچ برای عطر و طعم نهایی بسیار مهم است و کشف چگونگی کنترل اکوسیستم میکروبی موفقیت علمی در هنر تولید پنیر است.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/274996/