هضم راحت تر غذا و جذب بهتر آهن و روی با مصرف میوه خرمالو
مقالات
بزرگنمايي:
خراسان آنلاین - مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مصرف میوه خرمالو سبب هضم راحت تر غذا و جذب بهتر آهن و روی می شود.
شهلا جودت افزود: خرمالو میوه ای پرخاصیت است و آهن موجود در آن عنصر اصلی خون سازی معرفی شده است.
وی ادامه داد: پتاسیم موجود در آن اشتها آور و شستشو دهنده کلیه و کبد است بنابراین مصرف خرمالو برای پیشگیری از عوارض و اختلالات کبدی و کلیوی توصیه می شود.
جودت اظهار کرد: خرمالو همچنین به دلیل دارا بودن پکتین باعث کاهش چربی خون می شود.
وی عنوان کرد: کلسترول بد و فشار خون بالا با مصرف خرمالو به دلیل داشتن پتاسیم و منیزیوم کاهش می یابد.
-
یکشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۹:۱۵:۴۸ AM
-
۹۴۴ بازديد
-
ایسنا
-
شهلا جودت
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/35859/