صادرات 245 تن پای و پنجه مرغ به کشورهای ویتنام و مالزی
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیزگفت: پای مرغ یکی از مغذیترین و پرخاصیتترین مواد غذایی و سرشار از کلاژن میباشد. با توجه به اینکه کلاژن یک پروتئینی حیاتی در بدن محسوب میگردد و در ساختار پوست، بافتهای مفصلی و سایر اجزای بدن نقش مهمی دارد، لذا پا و پنچه علاوه بر مصرف غذایی و دارویی در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
دکتر علیرضا قدرتی،افزود: با توجه به این که عمده مصرف کنندگان جهانی پای مرغ کشورهای آسیای شرقی هستند، از ابتدای سال جاری از شهرستان طرقبه شاندیز، 245 تن پای و پنجه مرغ طی 9 گواهی بهداشتی قرنطینهای به کشورهای ویتنام و مالزی صادر شده است.
وی گفت:صادرات پا و پنجه پس از اخذ مجوزهای لازم، انجام نمونه برداری و آزمایشات مربوطه وبا نظارت کارشناسان دامپزشکی صورت میگیرد.
باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/654613/