پیام خراسان
مجلس یک‌صداست/ تغییرات بیشتر شبیه یک تعارف سیاسی است
سه شنبه 1 آبان 1397 - 12:35:34 PM
ایسنا
پیام خراسان- عبدالله حاتمیان  در خصوص تغییرات صورت گرفته در چهار وزارتخانه ، اظهار کرد: هنگامی که اسامی در مجلس مطرح شد، تمام نمایندگان اعلام موضع کردند. اکثریت نمایندگان با آقای رحمانی برای وزارت صنعت و معدن موافق بودند. زمانی که آقای دژپسند مطرح شد، نظرهای مثبت و منفی تقریبا برابر بود، یعنی می‌توان امید داشت که در جلساتی که این چند روز برگزار می‎شود، احتمال اینکه آرای مثبت آقای دژپسند تقویت شود، وجود دارد.
 
وی افزود: زمانی که آقای شریعتمداری مطرح شد، مخالف به قدری در مجلس زیاد شد که تقریبا موافقی وجود نداشت. در خصوص آقای اسلامی نیز حالت ممتنع و سکوت بود، یعنی شناختی نسبت به ایشان وجود نداشت. آقای شریعتمداری بدون تردید رد می‌شود اما بستگی دارد به اینکه چه اتفاقاتی در دو سه روز آینده به لحاظ اقناع نمایندگان رخ دهد اما بعید می‌دانم که آقای شریعتمداری توفیق داشته باشند که از مجلس رای اعتماد بگیرند.
 
این عضو فراکسیون امید مجلس با بیان اینکه بعید می‌دانم که این تغییرات تاثیر داشته باشد و مشکلات را حل کند، عنوان کرد: بعید است اراده‌ای بر تغییر اساسی وجود داشته باشد. شاید آقای روحانی بیش از حد سیاست‌های خود را قبول دارد و اصلا نیازی به تغییر احساس نمی‌کند، در حالی که نیاز به تغییر وجود دارد و بسیار هم شدید است، من این تغییرات را بیشتر یک تعارف و بازی سیاسی می‌بینم تا تغییراتی ساختارمند با هدف تغییر در یک وزارتخانه.
 
حاتمیان گفت: نه با این وزرا، نه با وزرای قبل و نه با وزرایی که بعدها خواهند آمد، تغییراتی در وزارتخانه‌ها ایجاد نمی‌شود مگر اینکه وزیر، شجاعت و قابلیت تغییر در لایه‌های بعد از معاون را داشته باشد. دو، سه لایه بعد از وزیر افرادی هستند که سالیان سال به صورت اجدادی مانده‌اند، البته ممکن است برخی خوب باشند اما افرادی هم هستند که به نمایندگان و مردم پاسخگو نیستند و در خود تعهدی احساس نمی‌کنند.
 
این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در این شرایط مملکت باید مدیریت، ایثاگرانه و جهادگونه باشد و وزرا باید برای مردم تلاش کنند اما بیشتر بر سلیقه‌ها، ذائقه‌ها و سلایق شخصی کار می‌کنند و بر منطق استوار نیستند که نتیجه آن ایجاد چنین اوضاعی است.
 
وی ادامه داد: وزیری موفق است که بتواند به لایه‌های سوم، چهارم و بعدی دسترسی پیدا کند و بتواند آن‌ها را در جهت توسعه و در مسیر شعار دولت و اهداف اقتصادی آن قرار دهد اما با سوال، استیضاح، رفتن و آمدن یک وزیر هیچ اتفاق خاصی در اقتصاد نخواهد افتاد.
 
این عضو فراکسیون امید در خصوص عدم مشورت دولت با فراکسیون برای معرفی وزاری جدید، تصریح کرد: تعامل دولت با فراکسیون امید یک طرفه بوده و هست، یعنی فراکسیون امید همواره از دولت حمایت کرده اما هیچگونه حمایتی از جانب دولت نسبت به فراکسیون امید وجود ندارد. فرکسیون امید دولت را حمایت می‌کند اما دولت توجهی به نظر فراکسیون امید ندارد و کار خود را انجام می دهد.
 
حاتمیان خاطرنشان کرد: دولت آقای روحانی در حقیقت یک اصولگرای متعادل است و با اصلاح‌طلبان نیز خویشاوندی دارد. ما تعاملی بین دولت و اصلاح‎طلبان نمی‌بینیم. اگر دولت آقای روحانی هزینه‌ای ایجاد کند به پای اصلاح‌طلبان نوشته می‌شود اما اگر درآمدی داشته باشد، اصلاح‌طلبان در آن درآمد در راستای سازندگی کشور نفعی ندارند.
 
نماینده مردم درگز در مجلس شورای اسلامی گفت: من از دولت آقای روحانی تعجب می‌کنم که هنگامی که موضوع استیضاح آقای شریعتمداری مطرح است، چگونه می‌توان بدون رفع آن شبهات و ابهامات که عمدتا پیرامون کم‌کاری‌ها بوده و مرتفع نشده، سریع با یک تغییر موضع آقای شریعتمداری را برای وزارتخانه دیگری معرفی کرد؟ من این سیاست را متوجه نمی‌شوم اما هر چه باشد در این میان باخت با آقای شریعتمداری است.
 
وی اضافه کرد: انتظار می‌رفت که دولت به جوانان بیشتر توجه کند. یک وزیر جوان در کابینه حضور دارد که مایه مباهات دولت است، البته وزارای خوب دیگری نیز هستند و ما آن‌ها را نادیده نمی‌گیریم اما انتظار بنده این بود که آقای روحانی نیروهای جوان، قاطع و ایجادکننده تحول را به عنوان وزیر معرفی کنند تا همه دلگرم شوند. در حال حاضر وضعیت همچون یک صفحه شطرنج است که فرقی بین سربازان احساس نمی‌شود و مهره‌های موجود در بدنه قدرت دولت و هیئت دولت جابه‌جا می‌شوند اما ما تغییر مثبتی را شاهد نیستیم.
 
این عضو فراکسیون امید مجلس عنوان کرد: در حال حاضر مجلس تقریبا یک صدا است و اصولگرا و اصلاح‌طلب دیگر در فاز سیاسی حمایت نیستند بلکه دغدغه آن‌ها ایجاد تغییر در زمینه کاری و اقتصادی است و هیچ تعارفی با وزرای کابینه چه قبلی و چه آنها که به تازگی معرفی شدند نخواهند داشت.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/110311/مجلس-یک‌صداست--تغییرات-بیشتر-شبیه-یک-تعارف-سیاسی-است
بستن   چاپ