پیام خراسان
مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی:
والدین بلوغ زودرس و دیررس فرزندان خود را جدی بگیرند
سه شنبه 1 آبان 1397 - 18:16:58
ایسنا - اجتماعی - خراسان شمالی
پیام خراسان - مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: والدین بلوغ زودرس و دیررس فرزندان خود را جدی بگیرند.
دکتر مریم پورآدینه در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، منطقه خراسان شمالی، تاکید کرد: زمانیکه والدین متوجه شد فرزند آن ها زودتر از زمان موعد به سن بلوغ رسیده و یا اینکه از زمان رسیدن به دوران بلوغ گذشته اما فرد نشانه های دوران بلوغ را دریافت نکرده است، باید فرزند خود را به پزشک ارجاع دهند.
وی خاطرنشان کرد: بلوغ پیش از موعد و یا تاخیر در مرحله رسیدن به دوران بلوغ موجب می شود تا در دختران و پسرها با مشکلاتی مواجه شوند.
پورآدینه با بیان اینکه سن آغاز دوران بلوغ در دخترها از زمان 9 تا 10 سالگی است و ممکن است در سنین هشت تا 16 سالگی نیز آغاز شود، افزود: اگر دختری در سن 16 سالگی علائم بلوغ را در خود مشاهده نکرد برای درمان به پزشک مراجعه کند.
وی ادامه داد: مجموعه تغییرات بلوغ طی 4.5 و یا شش سال طول می کشد و در این دوران تغییراتی همچون شروع قائدگی و بلند شدن قد و افزایش وزن در دختران مشاهده می شود.
این مقام مسئول تاکید کرد: قائدگی برای دختران علامت مشخص بلوغ است و نشان دهنده سلامت یک دختر است.
وی تصریح کرد: طی دوران بلوغ، دختران به 95 درصد قد خود دست می یابند و از سوی دیگروزن آن ها نیز افزایش می یابد.
مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: کوتاهی قد و یا ناباروری ممکن است از پیامدهایی باشد که دوران بلوغ در افراد به تاخیر خواهد افتاد.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/110438/والدین-بلوغ-زودرس-و-دیررس-فرزندان-خود-را-جدی-بگیرند
بستن   چاپ