پیام خراسان
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مطرح کرد:
لزوم توجه پژوهشگران به ارائه راهکار برای کاهش آلاینده‌های مواد غذایی
يکشنبه 18 آذر 1397 - 21:24:10
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
پیام خراسان - و ارائه راهکار برای کاهش رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بر اهمیت توجه پژوهشگران برای ارائه راهکار برای کاهش آلاینده‌های مواد غذایی تاکید کرد.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، قدیر رجب‌زاده امروز در نشست تخصصی "ایمنی مواد غذایی؛ میوه، سبزی و فرآورده‌های آن" پژوهشکده علوم صنایع غذایی خراسان رضوی، اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی ما انسان‌ها توسعه است. ما با شتابزدگی در امر توسعه، مشکلات جبران‌ناپذیری را به محیط زیست وارد کرده‌ و همچنین اختلالات زیادی را برای منابع طبیعی ایجاد کرده ایم.
وی با اشاره به اینکه میان خاک، گیاه و سلامت انسان رابطه ای برقرار است، افزود: آلاینده‌های مواد غذایی برای ما معضلی جدی و روزمره محسوب می‌شوند. امروز آلاینده های محیط زیست، مسئله‌ای جدی محسوب می شوند. 
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، با بیان اینکه یکی از مواد جدایی ناپذیر از سبد غذایی افراد میوه و سبزیجات به دلیل وجود ویتاوین و فیبر و مواد مغزی دیگر است، خاطرنشان کرد: استفاده از غذای ناسالم زمینه ساز بسیاری از بیماری ها و مرگ و میرها است. غذای ناسالم باعث ایجاد بیمارانی در این زمینه و اختلال جامعه خواهد شد و این چرخه معیوب هزینه جبران ناپذیری به جامعه تحمیل می‌کند و کارایی و اثر بخشی جامعه را کاهش می دهد.
رجب زاده بیان کرد: توجه به آلاینده و ارائه راهکار برای کاهش آن می تواند فعالیت جدی برای پژوهشگران و صنعتگران باشد و از طرفی برای مصرف کنندگان نیز مهم است چه چیزی را مصرف می کنند. از لحاظ بهداشت توجیه اقتصادی دارد و مصرف کننده برای سلامت غذا اهمیت قائل است و حاضر است برای غذا استاندارد و سالم پول پرداخت کند.
وی اضافه کرد: موسسه پژهشی علوم و صنایع غذایی، باتوجه به دغدغه‌های موجود در جامعه، گسترش بیماری‌های غیرواگیر و در راستای ماموریت سازمانی، سلسله نشست‌های تخصصی را با هدف ایجاد ارتباط بین بخش های مختلف پژوهشی، اجرایی و تولیدی برگزار می‌نماید تا علاوه بر بهره‌گیری از دیدگاه صاحب نظران باشناسایی مسائل نسبت به ارائه راهکار گام کوچکی بردارد.
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی عنوان کرد: موسسه به عنوان نماینده شورا عطف و مجری و مسئول کارگروه تخصصی آلاینده و مواد خام کشاورزی است.
رجب زاده تصریح کرد: در خصوص غذای سالم از سال 93 برند غذای طیب را به وجود آوردیم و در آستان قدس رضوی نیز موسسه کیفیت رضوی شکل گرفت. همچنین در موسسه، شاخص‌های طیب به عنوان چهار پروژه در حوزه برنج، خرما، عسل و گوشت شروع به فعالیت کرده است.
وی در ادامه گفت: از سلسه نشت‌های برگزار شده می‌توان به نشست غذای سالم، تغذیه مطلوب، نشست ایمنی مواد غذایی در فرآیندهای لبنی است همچنین این موسسه درنظر دارد نشست هایی با موضوعات نان و فرآورده های آردی و ایمنی مواد غذایی در گوشت فرآورده های پروتئینی را برگزار نماید.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/119554/لزوم-توجه-پژوهشگران-به-ارائه-راهکار-برای-کاهش-آلاینده‌های-مواد-غذایی
بستن   چاپ