پیام خراسان- دکتر سید احمد هاشمی در نشست با مدیران سفره خانه های سنتی مرکز استان، در خصوص جمع آوری قلیان ها نیز افزود: سیگار حاوی چهار هزار ماده شیمیایی است و هر پک قلیان برابر با صد نخ سیگار ضرر دارد.
وی با اشاره به اینکه فرد با استعمال دخانیات انواع سرطان ها را دچار می شود، تصریح کرد: استعمال سیگار و قلیان برای مادران باردار نیز بسیار خطرناک است.
هاشمی در ادامه اظهار کرد: شایع ترین پیامد رعایت نکردن بهداشت در اماکن عمومی عرضه غذا، مسمویت غذایی است.
وی ادامه داد: سفره خانه ها و اماکنی که به صورت عمومی غذا و خوراکی به مردم عرضه می کنند، باید استانداردهای لازم را رعایت کنند.
این مقام مسئول با بیان اینکه رستوران ها و سفره خانه ها ملزم به دریافت استعلام از مراکز بهداشت هستند، ادامه داد: کاشی کاری، متراژ لازم برای فضای آشپزخانه، ارتفاع مناسب سقف و تهویه هوا، استفاده از لباس، کلاه و دستکش بهداشتی و سایر موارد از نکاتی است که باید رعایت شود.
وی اضافه کرد: رعایت شرایط بهداشتی و نکات ایمنی غذا به جذب بیشتر مشتری کمک شایانی می کند و عامل اعتماد مردم است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خطاب به مسئولان اماکن عمومی عرضه مواد غذایی و آشامیدنی، رستوران ها و سفره خانه ها اظهار کرد: مسئولین بهداشت را همکار خود بدانید چرا که قبل از الزامات قانونی، رعایت موارد بهداشتی و همکاری لازم مشکلات بعدی را به وجود نمی آورد.
وی ادامه داد: برخورد جدی با مراکزی که به صورت غیر مجاز و بدون مجوز فعالیت داشته باشند، ادامه دارد.
دادستان بجنورد نیز در ادامه این جلسه اظهار کرد: با کافه هایی که به صورت غیر مجاز فعالیت می کنند، برخورد قانونی و قاطع خواهیم داشت.
یاران افزود: سیستم خدمات رسانی در سفره خانه با رستوران تفاوت دارد و انتظار می رود در این اماکن ضوابط قانونی، بهداشت و هنجارهای جامعه رعایت شود.
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/147945/قبح-استفاده-از-قلیان-در-میان-برخی-خانواده-ها-شکسته-شده-است