پیام خراسان
تحول در دنیای تراشه‌های یکپارچه به کمک اینتل
شنبه 31 فروردين 1398 - 22:30:02
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
پیام خراسان - رمون ناگاساتی مهندس ارشد و مدیر بخش طراحی و ساخت تراشه‌های مجتمع شرکت اینتل اعلام کرد که فرایند طراحی و ساخت تراشه‌های یکپارچه یا چیپلت با موفقیت به اتمام رسیده است.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از اسپکتروم، تراشه‌های مجتمع یا چیپلت یک نوآوری جدید توسط شرکت اینتل هستندکه به کمک آن تمام اجزاء سیستم به صورت یک برد یا واحد مشترک بر روی یک مدار مجتمع فشرده می‌شود.
هدف از ساخت چیپلت‌های مجتمع، صرفا حذف واحد‌های جدا از هم به منظور افزایش هرچه بیشتر سرعت و یکپارچگی بیشتر هر واحد پردازشی است.
مهندسان شرکت اینتل با آگاهی از اینکه طبق قانون مور، تراکم تراشه‌ها در واحد سطح در حال رسیدن به انتها است، بنابراین به دنبال ارائه راهکاری جدید جهت افزایش هرچه بیشتر کارایی تراشه‌های رایانه‌ای هستند.
قانون مور، نخستین بار توسط گوردون مور، یکی از بنیانگذاران شرکت اینتل در سال 1965 ارائه گردید، این قانون بیان می‌کند که تعداد ترانزیستورهای روی یک تراشه با مساحت ثابت هر دو سال، به طور تقریبی دو برابر می‌شود.
رمون ناگاساتی در مورد ماهیت چیپلت‌ها اظهار کرد: هر چیپلت یک تکه سیلیکون است که متشکل از چندین زیر سیستم یا اجزاء افزوده است. هر چیپلت به گونه‌ای طراحی شده که برای ارتباط با سایر چیپلت‌ها از رابط‌های کاربری استاندارد استفاده کند.
وی معتقد است که رویکرد یک سایز برای همه عملکرد‌ها دیگر کاربردی ندارد و مدیران شرکت اینتل با آگاهی از این موضوع مهم به دنبال تغییر رویکرد در طراحی معماری تراشه‌های رایانه‌ای هستند.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/148487/تحول-در-دنیای-تراشه‌های-یکپارچه-به-کمک-اینتل
بستن   چاپ