پیام خراسان
برخورداری 100 درصد جمعیت خراسان جنوبی از پرونده الکترونیکی سلامت
سه شنبه 3 ارديبهشت 1398 - 13:24:47
پیام خراسان - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: پرونده الکترونیکی برای 100 درصد جمعیت استان تشکیل شده و حدود 93 درصد از جمعیت استان از این سامانه خدمت دریافت می‌کنند.
به گزارش ایسنا منطقه خراسان جنوبی، کامبیز مهدی زاده، امروز 2 اردیبهشت، در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد:خدمات سلامت باید با عدالت بیشتری در جامعه توزیع شود و بی عدالتی در حوزه سلامت یکی از چالش‌ها است.
وی با بیان اینکه باید ارائه خدمات را به عدالت نزدیک تر کنیم، گفت: استفاده از مراقبت‌های بهداشتی اولیه یکی از راه‌های مهم در حوزه سلامت است و مردم باید از خدمات بهداشتی با کیفیت برخوردار شوند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: در حال حاضر 41 مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و 315 خانه بهداشت در استان فعال است.
مهدی زاده با بیان اینکه خراسان جنوبی دومین استان پراکنده کشور با بیش از 167 هزار مترمربع مساحت است، تصریح کرد: همچنین پنج پایگاه سلامت روستایی و دو پایگاه فعال مراقبت بهداشتی مرزی در استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه بهورزان استان تا پایان سال جاری افزایش پیدا می‌کنند، ادامه داد: حذف تسهیلات و افزایش بیمارستان‌ها از جمله اهداف وزارت بهداشت است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه 100 درصد جمعیت روستاها و شهرهای زیر 20 هزار خانوار تحت پوشش پزشک خانواده قرار گرفتند، خاطرنشان کرد: باید به ازای هر 4 هزار نفر یک پزشک در استان وجود داشته باشد اما در حال حاضر به ازای هر 3500 نفر یک پزشک است و از میانگین کشوری جلوتر هستیم.
مهدی زاده با بیان اینکه تمام داروخانه‌های مراکز خدمات جامع سلامت به بخش خصوصی واگذار شده است، اظهار کرد: 833 هزار و 669 نفر در استان در سامانه یکپارچه بهداشت(سیب) ثبت نام کردند و پرونده الکترونیکی برای 100 درصد جمعیت استان تشکیل شده و حدود 93 درصد از جمعیت استان از این سامانه خدمت دریافت می‌کنند.
وی گفت: مرگ مادران باردار در سال گذشته افزایش داشته و در مرگ زودرس افراد زیر 70 سال همواره خراسان جنوبی کمتر از میانگین کشوری بوده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: احداث 45 واحد بهداشتی، ساخت چهار مرکز جامع خدمات سلامت، ساخت 9 خانه بهداشت، ساخت دو پانسیون پزشک، احداث یک آزمایشگاه آب و مواد غذایی، افزایش مراکز خدمات جامع سلامت مجری برنامه پزشک خانواده در روستاها و شهرهای کمتر از 20 هزار نفر جمعیت به 93 مورد، راه اندازی 35 مرکز خدمات جامع سلامت و راه اندازی 18 پایگاه سلامت از جمله دستاوردهای طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت طی سال‌های اخیر بوده است.
مهدی زاده خاطرنشان کرد: بخشی از هزینه برنامه‌های هفته سلامت در استان (حدود 30 میلیون تومان) که هر ساله برای تقدیر از فعالان حوزه سلامت هزینه می‌شد، برای کمک به سیل زدگان غرب و شمال کشور اختصاص یافت.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/148882/برخورداری-100-درصد-جمعیت-خراسان-جنوبی-از-پرونده-الکترونیکی-سلامت
بستن   چاپ