پیام خراسان
میکروچیپ هوشمند گوش، گجتی برای آگاهی از وضعیت بدن
جمعه 13 ارديبهشت 1398 - 07:45:16
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
پیام خراسان - اگرچه قدرت بینایی به دریچه روح انسان تعبیر شده، اما قدرت شنوایی یکی از مسیرهای اصلی درک ما از جهان اطراف است.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از اسپکتروم، کانال گوش محیطی مناسب برای تشخیص وضعیت بدن است. به گفته محققان، متغیرهایی همچون فشار خون، وضعیت استرس، هیجان، سطح اکسیژن محلول در خون و نحوه مصرف اکسیژن دریافتی از جمله مهمترین شاخص‌هایی هستند که می‌توان از مجرای گوش دریافت کرد.
متغیرهای دریافتی از کانال گوش آنقدر گسترده هستند که محققان مجرای گوش را پورت USB بدن نامیده‌اند.
برخی از مهمترین کاربردهای ایمپلنت گوش عبارتند از:
1.شناسایی و رفع عوامل استرس‌زا : هنگامی‌که فرد باید برنامه تلویزیونی مورد علاقه خود را تماشا کند و همزمان کارهای خانه را انجام دهد، بنابراین واکنش بدن انسان به خاطر اهمیت موضوع و عدم دریافت اطلاعات کافی از طریق شنوایی با استرس مواجه می‌شود.
در این شرایط، میکروچیپ گوش با شناسایی وضعیت استرس، صدای ورودی به گوش را از طریق بلندگوهای مینیاتوری تقویت کرده و استرس را برطرف می‌کند.
2. کنترل فرکانس صدای ورودی به گوش: شما با مدیر خود در رستوران مشغول صرف غذا هستید و همزمان صدای موزیک، فضای رستوران را پر کرده است، در این شرایط قادر به شنیدن صدای همکار خود نیستید و به طور ناخودآگاه دچار استرس می‌شوید.
میکروچیپ گوش پس از تشخیص استرس از طریق تغییرات ایجاد شده در کانال گوش و پردازش سیگنال‌های مغزی، به صورت کاملا خودکار فرکانس صدای مدیرتان را تقویت می‌کند تا شما در حین شنیدن موسیقی به وضوح صدای همکارتان و سایر دوستانتان را بشنوید.
3.پردازش و اولویت‌بندی نیازها به صورت خودکار: شما ساعت‌ها در حال رانندگی هستید، در حالی‌که همسرتان در صندلی کنار و دو فرزندتان در صندلی عقب مشغول سروصدا و بازیگوشی هستند.
در این شرایط با توجه به اینکه در شهر جدیدی هستید و با مسیرها آشنا نیستید و مجبورید به صدای ردیاب ماهواره‌ای به دقت گوش دهید، سر و صدای کودکان مانع شنیدن صدای ‌جی‌پی‌اس شده و بر استرس شما می‌افزاید.
در این شرایط، میکروچیپ هوشمند گوش پس از ارتباط بی‌سیم با مرکز پردازش خودرو، موسیقی یا برنامه مورد علاقه کودکان را پخش کرده و فرکانس صدای جی‌پی‌اس را تقویت می‌کند تا با استرس کمتر رانندگی کنید.
4.تشخیص بیماری‌ها با بررسی رفتارهای روزمره: همه ما انسان‌ها در طول روز حرکات تکراری و روتین‌واری را انجام می‌دهیم. گیرنده موجود در گوش پس از اینکه چندین سال در گوش شما نصب شده است، حالا آگاهی نسبتا کاملی از وضعیت بدن شما دارد، در این شرایط حسگر گوش از هرگونه تغییر در وضعیت زندگی که ما از آن غافل هستیم و نشانگر علائم یک بیماری است، آگاه شده و ما را از آن مطلع می‌کند.
محققان بر این باورند که ظرف پنج سال آینده تمام کاربردهای اشاره شده با توجه به پیشرفت تکنولوژی به واقعیت تبدیل خواهد شد.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/150340/میکروچیپ-هوشمند-گوش،-گجتی-برای-آگاهی-از-وضعیت-بدن
بستن   چاپ