پیام خراسان
بودجه خراسان رضوی عادلانه تخصیص یابد
جمعه 24 خرداد 1398 - 07:46:29
ایرنا - خراسان رضوی
پیام خراسان - مشهد- نماینده تربت حیدریه و مه ولات در مجلس شورای اسلامی گفت: در استانهای مختلف تخصیص های متفاوتی از ارقام بودجه صورت می گیرد که لازم است در خصوص استانی مانند خراسان رضوی این تخصیص ها عادلانه شود.

سعید باستانی شامگاه پنجشنبه در نشست شورای توسعه و برنامه ریزی خراسان رضوی که با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه برگزار شد افزود: گاهی برای یک ردیف بودجه 340 درصد تخصیص اعمال می شود و یک ردیف بودجه دیگر به عنوان مثال در حوزه انتخابیه اینجانب 13 درصد تخصیص بودجه داشته است، متاسفانه این تفاوتها به مسائل دیگری تعبیر خواهد شد.
وی اضافه کرد: سازمان برنامه و بودجه در بٌعد اجرا در چارچوب طرح های دولت برنامه های بودجه را اجرا می کند و برنامه ای برای بخش های آزاد اقتصادی و بودجه های استانی پیش بینی نمی کندیعنی برنامه ریزی منسجی برای حدود پنج هزار میلیارد ریال پولی که سالانه در استان سالانه توزیع می شود وجود ندارد.
نماینده تربت حیدریه و مه ولات در مجلس شورای اسلامی گفت: پروژه های عمرانی استان خراسان رضوی در قالب بودجه هایی که به بنیاد مسکن و شرکتهای دولتی تعلق دارد انجام می شود که متاسفانه عدم هماهنگی بین آنها به لنگ ماندن برخی از همین پروژه ها منتهی شده است.
باستانی به پرداخت خسارات سیل در استان خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: پرداخت خسارات مربوط به سیلاب فروردین ماه است و بودجه های تخصیص یافته کفاف خسارات سیلها در اردیبهشت و حتی خردادماه جاری را نمی دهد و این موضوع موجب نارضایتی مردم شده است.
*بودجه مصوبات سفر رئیس جمهوری تخصیص نیافته
نماینده مردم شهرستانهای سرخس، فریمان و بخش رضویه مشهد نیز گفت: در سفر سال گذشته رئیس جمهوری به خراسان رضوی مصوبات متعددی گذرانده شد که قول تخصیص بودجه آنها نیز داده شد اما حتی یک ریال نیز به این استان تخصیص نیافت این در حالی است که در سفرهای رئیس جمهوری به دیگر استانها تخصیص هایی وجود داشته است.
سید احسان قاضی زاده هاشمی با انتقاد از دولت به دلیل عدم توجه به بخش توسعه ریلی خراسان رضوی افزود: برقی شدن قطار تهران و مشهد و کنار کشیدن طرف چینی از این قرارداد و تحمیل خسارت دو هزار میلیارد ریالی ناشی از آن به کشور به دلیل عدم توجه دولت به موضوع توسعه راه آهن در خراسان رضوی است.
وی ادامه داد: سود دهی، منافع و بازگشت درآمد در احداث پروژه راه آهن سنگان- بافق از کل طرح های راه آهن کشور طی 100 سال گذشته بیشتر است لذا قطعاً احداث آن از ساخت راه آهن رشت - آستارا با اولویت تر بوده است.
او اضافه کرد: پروژه های راه آهن خواف - هرات و راه آهن دوغارون در مرز افغانستان، دو پروژه مهار آبهای مرزی خراسان رضوی نیز از دیگر طرح های کلان اقتصادی خراسان رضوی است که مورد توجه سازمان برنامه و بودجه قرار نگرفته است.
3221/‏1922

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/157621/بودجه-خراسان-رضوی-عادلانه-تخصیص-یابد
بستن   چاپ