پیام خراسان
معاون استاندار: تحول اداری ملاک ارزشیابی دستگاههای اجرایی خراسان رضوی است
شنبه 25 خرداد 1398 - 21:19:52
ایرنا - خراسان رضوی
پیام خراسان - گناباد- معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار خراسان رضوی گفت: مهمترین مولفه ارزشیابی عملکرد مدیران دستگاههای اجرایی این استان توجه به ملاکهای تحول اداری در انجام وظایف محوله است.

به گزارش ایرنا، کوکب موسوی کاخکی روز شنبه در نشست شورای اداری شهرستان گناباد افزود: عملکرد دستگاه‌های اجرایی بر مبنای تحقق شاخص‌های تحول اداری مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و مدیران ادارات و سازمان‌ها باید به این امر توجه خاص داشته باشند و این مساله در ارزیابی مدیران ادارات تابعه در شهرستا نها نیز توسط فرمانداران در نظر گرفته می‌شود.
وی اظهار داشت: جلسات شورای اداری در استان و شهرستان‌ها باید سیاست گذاری‌های لازم بین دستگاه‌های اجرایی را انجام و هم افزایی بین مدیران برای خدمت هر چه بهتر به مردم را افزایش دهد.
وی گفت: مدیران ادارات و سازمان‌ها باید برنامه عملیاتی مدون در راستای وظایف خود داشته باشند و در توسعه و تحول شهرستان‌های محل خدمت خود نقش آفرین باشند.
موسوی کاخکی افزود: وفاق و همدلی خوبی بین مدیران خراسان رضوی برای اجرای اهداف مدل جدید مثلث اقتصادی به عنوان طرح ابتکاری استاندار خراسان رضوی ایجاد شده و باید با بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای تحقق این طرح تلاش کرد.
وی اظهار داشت: اهداف تحول اداری دولت در قالب هفت برنامه تدوین و به استان‌ها ابلاغ شده و کوچک سازی دولت، واگذاری برخی تصدی‌ها به بخش خصوصی، رعایت حقوق شهروندی و سلامت اداری ملاک ارزیابی دستگاه‌های اجرایی است.
وی همچنین خواستار توجه بیشتر مدیران به خدمت رسانی صادقانه به مردم و توجه به سیاست‌های دولت دوازدهم در زمینه مصرف بهینه و افزایش بهره وری ادارات تابعه خود در استان شد.
مدیر دفتر فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری خراسان رضوی هم در این نشست از اتصال بیش از چهار هزار و 200 ساختمان اداری این استان به شبکه دولت خبر داد و گفت: پارسال حدود هفت میلیون مکاتبه الکترونیکی از این طریق بین ادارات انجام و در نتیجه آن 15 میلیارد ریال در مصرف کاغذ صرفه جویی شد.
حمیدرضا روح بخش با بیان اینکه بزرگترین شبکه دولت در استان‌ها مربوط به این استان است افزود: اتصال بخش‌های خصوصی استان به شبکه دولت در مرحله بعدی توسعه این شبکه قرار دارد تا به تدریج همه استعلامات دولتی از این طریق انجام شود.
وی اظهار داشت: هم اکنون برخی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان نیز به این شبکه متصل هستند.
فرماندار گناباد هم در این نشست وجود ریزگردها و کمبود منابع آب را از تنگناهای مهم این شهرستان دانست و گفت: در دیدار اخیر مسئولان گناباد با وزیر جهاد کشاورزی وی قول مساعد برای اختصاص 300 میلیارد ریال برای اجرای عملیات تثبیت کربن و مالچ پاشی و تثبیت ریزگردها در این شهرستان داد.
حامد قربانی همچنین از قول مساعد وزیر جهاد کشاورزی برای ایجاد بارانداز محصولات و نهاده‌های کشاورزی در گناباد خبر داد.
وی افزود: توجه به منابع آب و قنوات در گناباد و احداث گلخانه‌ها مؤلفه مهم در کاهش بیکاری و رونق اقتصادی بخش کشاورزی این شهرستان محسوب می‌شود و از متقاضیان احداث گلخانه 300 تا سه هزار متری در این شهرستان حمایت می‌شود.
وی با اشاره به طرح انتقال آب از دریای عمان به مشهد اظهار داشت: با توجه به قرار داشتن گناباد به عنوان نخستین منطقه ورودی به خراسان رضوی در مسیر اجرای این طرح، استفاده مناسب و قابل توجه از این آب برای حوزه‌های کشاورزی و صنعتی این شهرستان مورد عنایت خاص قرار دارد.
2095/‏‬ 6053

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/157902/معاون-استاندار--تحول-اداری-ملاک-ارزشیابی-دستگاههای-اجرایی-خراسان-رضوی-است
بستن   چاپ