پیام خراسان
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خراسان رضوی مطرح کرد؛
سیستم آموزشی ما نمی‌تواند دانش‌آموز کارآفرین تربیت کند
پنجشنبه 13 تير 1398 - 15:24:30
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
پیام خراسان - معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خراسان رضوی گفت: در حال حاضر سیستم آموزشی ما شرایطی ندارد که دانش‌آموزان را کارآفرین تربیت کند.
کوکب موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا-‌منطقه خراسان و در جریان بازدید از نحوه برگزاری کنکور سراسری در دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص تاثیر کنکور در تامین نیروی متخصص کشور، اظهار کرد: کنکور در تامین نیروی انسانی تاثیر دارد، به این دلیل که می‌تواند نیروی متخصص و ماهر را برای کلیه بخش‌هایی که نیازمند اشتغال در این خصوص هستند، فراهم کند و همچنین تجربه‌ها و تخصص افراد در اشتغال آن بخش‌ها مهم است.
وی افزود: در کلیه سطوح بخش‌های اداری و غیر اداری باید نگاه ما به این سمت رود که بیشتر نیازهای بخش خصوصی و غیر دولتی مدنظر بوده و فرزندان ما در دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش باید با دیدگاه تربیت کارآفرین پرورش و آموزش داده شوند، این دیدگاه قطعا می‌تواند در آینده و توسعه کشور بسیار موثر باشد. امید ما به این است که نیروی متخصصی که برای توسعه کشور نیاز داریم، در کلیه بخش‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی از دل همین دانشگاه‎‌ها و توسط کنکورهایی مانند کنکور امروز جذب شوند.
موسوی با بیان اینکه در حال حاضر سیستم آموزشی ما شرایطی ندارد که دانش‌آموزان ما را کارآفرین تربیت کند، عنوان کرد: نیاز به یک پالایش بسیار اساسی به ویژه در سیستم آموزش و پرورش و بعد در آموزش‌های سطوح آموزش عالی وجود دارد. عمده آموزش‌های ما باید به سمت مهارت‌آموزی برود، با این دیدگاه که بتوانیم کارآفرین‌های بهتری را در مملکت تربیت کنیم. جایگاه دوره‌های کارآفرینی در سیستم آموزشی عالی و آموزش و پرورش بسیار خالی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خراسان رضوی در خصوص مازاد نیروی متخصصی که در دانشگاه‌ها درس خوانده‌اند، گفت: اگر صرفا بخواهیم خود را به اشتغال دولتی محدود کنیم، بر اساس شرایطی که در قوانین بالادستی دیده شده، جذب ما در موسسات و شرکت‌های دولتی و دستگاه‌های اجرایی دولتی بسیار محدود است.
وی ادامه داد: با این دیدگاه باید به سمتی برویم که مهارت‌هایی را آموزش دهیم که افرادی ماهر، کارآفرین و توانمند در بخش خصوصی و غیر دولتی قرار بگیرند. اگر بخواهیم از دیدگاه توسعه‌ای به این قضیه نگاه کنیم و اشتغال را با کلیه ابعاد توسعه وسیع‌تر ببینیم، قطعا فرصت‌های اشتغال در بخش‌های مختلف به مدد زیرساخت‌هایی که اکنون وجود دارد، ایجاد می‌شود و در آینده این زیرساخت‌ها به فضاهایی که طالب اشتغال هستند، تبدیل خواهد شد. ما نباید مشکلی در این خصوص داشته باشیم، به شرطی که زیرساخت اول یا پیش‌شرط لازم وجود داشته و افرادی توانمند و ماهر تربیت
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/161519/سیستم-آموزشی-ما-نمی‌تواند-دانش‌آموز-کارآفرین-تربیت-کند
بستن   چاپ