پیام خراسان
رئیس اورژانس اجتماعی کشور:
کودک آزاری 8 درصد از مداخلات اورژانس اجتماعی را تشکیل می‌دهد
دوشنبه 24 تير 1398 - 17:11:47
پیام خراسان - رئیس اورژانس اجتماعی کشور گفت: هشت درصد از مداخلات اورژانس اجتماعی مربوط به کودک آزاری است که 50 درصد آن کودک آزاری مربوط به غفلت و بی‌توجهی، 30 درصد از نوع آزار عاطفی و روانی، 15 تا 16 رصد آزار جسمی و سه تا چهار درصد آزار جنسی است.
به گزارش ایسنا منطقه خراسان جنوبی، رضا جعفری، امروز 24 تیر، در نشست خبری با خبرنگاران خراسان‌جنوبی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های اصولی و راهبردی دولت در این سال‌ها اورژانس اجتماعی بوده و براین اساس در تمامی شهرهای بالای 50 هزار نفر پایگاه خدمات اجتماعی داریم.
وی با بیان اینکه خانه امن یک پارادایم اجتماعی بوده و رویکرد ضد خشونت دارد، بیان کرد: در خراسان جنوبی ده مجموعه اورژانس اجتماعی فعال است.
مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: 238 پایگاه خدمات اجتماعی در کشور فعالیت داشته و در سال گذشته نیز یک میلیون و 80 هزار نفر از خدمات حوزه اورژانس اجتماعی بهره‌مند شدند.
جعفری ادامه داد: در سال گذشته اورژانس اجتماعی در هشت هزار مورد اقدام به خودکشی مداخله کرد و مانع از موفقیت در این آسیب اجتماعی شده است.
وی با بیان اینکه تجربه ثابت کرده هر جایی که اورژانس اجتماعی ورود پیدا کرده، به تدریج شاهد افزایش آمار گزارشات بوده‌ایم، تصریح کرد: آسیب محصول کارکرد نامناسب بسیاری از نهادهای اجتماعی است و طی دراز مدت ایجاد می‌شود.
جعفری اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها که طی چند ماه آینده راه اندازی می‌شود، سامانه اورژانس اجتماعی بوده که می‌تواند منبع پژوهشی خوب و قابل استنادی برای دیگر نهادها باشد.
وی یادآور شد: در حالی که 160 شهرستان از خودروهای استیجاری با شرایط نه چندان مناسب استفاده می‌کنند، خراسان جنوبی خودروهای مناسب و قابل قبولی دارد.
رئیس اورژانس اجتماعی کشور اظهار کرد: حدود 98 درصد کسانی که کودک را آزار می‌دهند، از اعضای خانواده و بستگان و دو درصد از آنان غریبه هستند.
جعفری ادامه داد: هشت درصد از مداخلات اورژانس اجتماعی مربوط به کودک آزاری است که 50 درصد آن کودک آزاری مربوط به غفلت و بی‌توجهی، 30 درصد از نوع آزار عاطفی و روانی، 15 تا 16 رصد آزار جسمی و سه تا چهار درصد آزار جنسی است.
وی با بیان اینکه تمامی مشکلات ما با تدوین قانون حمایت از آسیب دیدگان حل نمی‌شود، ادامه داد: مهم ترین مسئله مسئولیت پذیری اعضای جامعه و شهروندان به عنوان همسایه، همکار، اعضای فامیل و ... است که در صورت مشاهده این خشونت‌ها آن را با 123 در میان بگذارند.
وی با بیان اینکه رسانه‌ها همواره نقش حداکثری را در جامعه ایفا می‌کنند، یادآور شد: انتظار از رسانه‌ها در سه بخش گفتمان سازی، مطالبه گری اجتماعی و شفاف سازی اهمیت پیدا می‌کند.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/162848/کودک-آزاری-8-درصد-از-مداخلات-اورژانس-اجتماعی-را-تشکیل-می‌دهد
بستن   چاپ