پیام خراسان
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر:
آمادگی داریم معین همه ایثارگران استان شویم
چهارشنبه 9 مرداد 1398 - 15:40:45
ایسنا - اقتصادی - خراسان رضوی
پیام خراسان - مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر گفت: آمادگی داریم معین همه ایثارگران استان شویم، اگر جایی ایثارگر نباشد نیز می‌توانیم وارد شویم، حضور مجموعه ما با زمان‌بندی خواهد بود.
به گزارش ایسنا-‌منطقه خراسان، محمدرضا اسکندری امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصادی مقاومتی استان در دفتر استاندار، اظهار کرد: سازمان کوثر مجموعه‌ای زیر نظر بنیاد شهید بوده که سه عضو هیات مدیره و یک ناظر دارد که ناظر ما دفتر مقام معظم رهبری است. ما از یک طرف به لحاظ اجرایی پاسخگوی بنیاد شهید و از لحاظ عملکردی پاسخگوی دفتر مقام معظم رهبری هستیم.
وی افزود: سازمان از بودجه دولتی استفاده نمی‌کند و تمام واحدها تولیدی هستند، 50 درصد مجموعه شرکت‌های سازمان در بخش کشاورزی قرار دارند، در زمینه صنایع برق و الکترونیک مجموعه‌ای داریم که فعالیت می‌کند و تلویزیون‌های با برند شهاب را یکی از مجموعه‌های ما تولید می‌کند. در بخش معدن نیز فعالیت داریم که کارهای خوبی در معادن انجام شده است. اکتشافاتی در ارتباط با سنگ‎های معادن فلزی انجام دادیم که یکی از آن‌ها در خراسان جنوبی بوده است. صنایع گردشگری ما در نایین، نطنز، اصفهان، خراسان جنوبی، اردبیل و کرمان صورت گرفته است.
اسکندری ادامه داد: در بخش بهداشت نیز فعالیت داریم که در تهران بیمارستان خاتم الانبیا مربوط به سازمان کوثر است. در بخش ساختمان و نیز سدسازی و تونل‌سازی مجموعه‌ای مشغول به فعالیت داریم. در نیشابور در استان خراسان رضوی سدی مربوط به ما است.
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با بیان اینکه سازمان اقتصادی کوثر یک سازمان جوان به لحاظ مدیریتی است، عنوان کرد:90‌درصد نیروهای سازمان ایثارگر هستند، از 40 شرکت مدیرعامل 18 شرکت فرزند شهید است و غالب مدیران مجموعه ایثارگر هستند. متوسط سنی 35 سال و 7 ماه است. سر سال بخشی از پول ما در اختیار بنیاد شهید قرار می‌گیرد. ما یک ریال از دولت نمی‌گیریم و اعتقادی به استفاده از رانت نداریم. اگر واحدهای اقتصادی بخواهند زنده باشند، باید در شرایط رقابت زنده بمانند.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف در کنار کار تولیدی مجموعه، ایجاد اشتغال ایثارگران است، عنوان کرد: در جهت اشتغال ایثارگران کار می‌کنیم و مشاغل خانگی ایثارگران را نیز در برخی استان‌ها پیگیری کردیم. یک نمونه کوچک در استان در نیشابور گوهرتراشی سنگ‌های قیمتی است. موسسه رویش کوثر در قالب شرکت است که در کنار این تعاونی مجموعه تولیدی نیز به راه انداختیم و دستگاه‌‎های جوجه‌کشی آوردیم که تخم‌مرغ محلی را جمع‌آوری کرده و در دستگاه‌ها به جوجه تبدیل می‌کنیم. 35 نفر در 10 روستا تحت پوشش قرار گرفتند که گسترش می‌یابد. در فریمان نیز راه‌اندازی خواهد شد.
اسکندری بیان کرد: این سازمان یک دولت کوچک است و در فعالیت‌های مختلف کار می‌کند. کار دیگر در استان الگوی بحث زنجیره بوده که این زنجیره یک میلیون و 120 هزار قطعه در هر دقیقه است. 37 مرغدار در استان وجود دارد که تعطیل یا نیمه‌تعطیل بودند یا در آینده نزدیک تعطیل می‌شدند که اکنون تحت پوشش قرار گرفتند و در هر دوره یک میلیون و 120 هزار قطعه جوجه‌ریزی می‌کنند. باید تا پایان سال 20 هزار تن گوشت به استان تحویل دهید.
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر خاطرنشان کرد: باید 6 دور در سال جوجه‌ریزی کنند اما جهاد کشاورزی معتقد است جوجه‌ریزی باید 5 دور باشد که برای کاهش قیمت تمام شده مرغ مانع ایجاد می‌کند. اگر شرکتی توانمندی دارد باید این کار را انجام دهد. اگر 6 دور باشد، قیمت تمام شده مرغ کاهش می‌یابد. اگر در استان واحدهای مرغداری مشکل داشته، تعطیل و بدهکار بانک هستند، حاضریم با همان افراد کار کنیم. همه واحدهای تولیدی به خصوص مرغداران را در زنجیره قرار می‌دهیم. آمادگی داریم معین همه ایثارگران استان شویم، اگر جایی ایثارگر نباشد نیز می‌توانیم وارد شویم، حضور مجموعه ما با زمان‌بندی خواهد بود.
در ادامه علیرضا رزم‌حسینی، استاندار خراسان رضوی، اظهار کرد: هدف ما در خراسان رضوی کار بوده و باور ما بر این است که امروز جهاد اقتصادی فرهنگی پیش روی ما قرار دارد و باید اجتماع‌محور باشد. فعالان اقتصادی بخشی را مشغول کار می‌کنند اما ما به دلیل حجم جمعیتی که در مناطق مختلف کشور پراکنده هستند، در روستاها باید به این حرکت برسیم که مهاجرت معکوس به روستاها صورت گیرد، با این نگاه و راهبرد در استان دنبال این هستیم که توسعه روستایی را شروع کنیم و این امر در کشور صاحب ندارد.
وی اضافه کرد: فضای استان باید به سمت ارتقای فضای کسب و کار و همدلی برود. این اتفاقات به تدریج در حال انجام شدن است، مدیران دستگاه‌های اجرایی امروز همکاری خوبی دارند و همه مدیران آماده و پاسخگو هستند.
رزم‌‎حسینی گفت: هدف نهایی هر فرد ثروتمندی این است که می‌خواهد اثر ماندگار از خود به جا بگذارد و افراد را در کشور و شهرستان بسازد. افرادی که کارآفرین و موفق بودند همواره طایفه‌هایی را مشغول به کار کردند و تنها به دنبال کار عمرانی خاص یا وقفیات نبودند. باید به سمتی برویم که مردم را بسازیم، مردمی که مستحق خدمت هستند. با حمایت ائمه جمعه سراسر استان نیاز به فرهنگ‌سازی داریم و این اتفاق در خراسان در حال رخ دادن است.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه سرعت کار، سرعت معجزه‌آسایی است، تصریح کرد: در کرمان دو سال طول کشید اما در خراسان رضوی در طول8 ماه بیش از 80 تا 100 شرکت مشغول شدند، هدف ما این است که شرکت‌های توانمند در جغرافیای خراسان مسئولیت بپذیرند. دولتی‌ها و حکومتی‌ها در اختیار نهاد اقتصاد مقاومتی که نهادی مردم‌محور، اجتماع‌محور و توسعه‌محور و نیز غیر دولتی است قرار می‌گیرد. اگر امروز منابع مالی کم است اما کار وجود دارد. تحریم‌ها آثار مثبتی در برخی موارد خواهد داشت و از زمان تحریم باید کار و تلاش مضاعف باشد تا از این فرصت استفاده کنیم.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/166258/آمادگی-داریم-معین-همه-ایثارگران-استان-شویم
بستن   چاپ