پیام خراسان
مدیر موسسه زعفران سحرخیز:
هدف ما از ایجاد مرکز علمی کاربردی توسعه دانش کشاورزی است
جمعه 25 مرداد 1398 - 15:45:41
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
پیام خراسان - مدیر موسسه زعفران سحرخیز گفت: هدف ما از راه‌اندازی مرکز علمی کاربردی این است که قصد داریم در مرحله اول از توان و استعداد جوانان تحصیل‌کرده استفاده کنیم و در مرحله دوم دانش کشاورزی را توسعه دهیم.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، فرزاد سحرخیز امروز در آیین افتتاح پنج مرکز آموزش علمی کاربردی جدید در استان که در هتل بین‌المللی قصر طلایی برگزار شد، 
اظهار کرد: مجموعه سحرخیز یک مجموعه خانوادگی است که از سال 1311 مشغول به فعالیت شدیم و اکنون جوانان نسل سوم این خانواده مشغول به کار هستند.
وی افزود: در مجموعه سحرخیز محصولاتی مانند انواع چای، زعفران، ادویه، دمنوش و نیز مرکزی مجهز برای تولید نبات وجود دارد. ما برای رسیدن به آرزوهای بزرگ از قدم‌های کوچک شروع کردیم و افتتاح مرکز آموزشی جامع علمی کاربردی گروه سحرخیز قدم گذاشتن و همراهی در مسیری برای ساختن آینده‌ای بزرگ و تکیه بر اصالت گذشته است.
مدیر موسسه زعفران سحرخیز تصریح کرد: اکنون در بسیاری از کشورهای جهان خرید محصولات، محدود به جغرافیای خاص نیست و سبد غذایی افراد می‌تواند شامل انتخاب‌های متنوعی باشد که مورد استفاده کشورهای دیگر قرار می‌گیرد. ما به واسطه ارتباطی که با سراسر جهان برقرار کردیم، بسیاری از مردم دنیا با خواص و ارزش زعفران آشنا شدند و به دلیل اهمیت این موضوع، تصمیم به افتتاح و توسعه دانشگاه علمی کاربردی گرفتیم. ما اکنون به پنج قاره دنیا صادرات محصولات سحرخیز را داریم و تلاش می‌کنیم بتوانیم این محصولات را با نام و نشان تجاری ایرانی در سبد غذایی مردم جهان قرار دهیم.
وی بیان کرد: امروز نزدیک به 90 سال تجربه همراهی با کشاورزان، تولید، بسته‌بندی، عرضه داخلی و عرضه بین‌المللی داریم و در صورتی زعفران مطلوب تولید می‌کنیم که کلیه فرآیند کاشت، داشت و برداشت با اصول علمی انجام شود.
سحرخیز خاطر نشان کرد: ما متوجه این فرصت طلایی برای آینده کشاورزان شدیم و تصمیم گرفتیم این دانشگاه را با رشته‌های مرتبط برای عرضه محصولات به بازارهای جهانی افتتاح و توسعه دهیم. سحرخیز از ایجاد این مرکز آموزشی قصد دارد در مرحله اول از توان و استعداد جوانان تحصیل‌کرده استفاده کند و در مرحله دوم دانش کشاورزی را توسعه دهد.
علیرضا محرابی، مدیر عامل موسسه خیریه کوثر گناباد در بخش دیگری از این مراسم اظهار کرد: موسسه خیریه کوثر در سال 1388 در شهرستان گناباد تاسیس شد و با حمایت‌هایی که صورت گرفت، با سه مرکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست مشغول به فعالیت شد.
وی عنوان کرد: کودکان در این موسسه توانستند یک حرفه را به صورت تخصصی آموزش ببینند و حتی در چند رشته ورزشی مقام کسب کنند. بهزیستی در طول سال دوره‌های بسیار خوبی را برای کودکان در نظر گرفته که مورد استقبال آن‌ها واقع شد.
مدیر عامل موسسه خیریه کوثر گناباد «با بیان اینکه افتتاح مرکز علمی کاربردی منجر به این می‌شود که با انجام فعالیت‌های تخصصی به سمتی حرکت کنیم که کودکان بتوانند به استقلال فردی دست یابند»، تصریح کرد: در این موسسه نیاز بود که فعالیت‌های بیشتری صورت گیرد و نیروهای انسانی متخصصی را تربیت کنیم تا فعالیت‌های کاربردی انجام دهند و با این اتفاق بزرگ امیدوارم بتوانیم این امر مهم را ترویج دهیم تا خواسته‌های کودکان به صورت حرفه‌ای و تخصصی برآورده شود.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/171278/هدف-ما-از-ایجاد-مرکز-علمی-کاربردی-توسعه-دانش-کشاورزی-است
بستن   چاپ