جو خواص ضد سرطان دارد
دوشنبه 11 شهريور 1398 - 09:12:26
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
|
|
پیام خراسان - مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی با اشاره به وجود ماده معدنی سلنیوم در جو، گفت: سلنیوم از این ویژگی برخوردار است که تا چندین ترکیب سرطانزا را از بین می برد. به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، به نقل از پایگاه خبری وبدا، نسرین علیزاده اظهار کرد: ماده معدنی سلنیوم به ندرت در مواد غذایی یافت میشود اما در جو وجود دارد. وی با بیان اینکه سلنیوم برای عملکرد آنزیم کبد حیاتی است، ادامه داد: این ماده معدنی با فعال ساختن سلولهای T به هنگام ضرورت در عملکرد صحیح سیستم ایمنی نقش دارد. وی با اشاره به اینکه جو از جمله پرکاربردترین غلات در جهان است، اضافه کرد: جو به دلیل برخورداری از مواد معدنی و ویتامینهای سرشار برای سلامتی فوائد بسیاری دارد. علیزاده سالمترین نوع این غله را جو پوست کنده عنوان کرد و افزود: از آنجایی که غلات سرشار از ویتامینها و مواد معدنی هستند، مصرف مرتب از آن برای سلامت مفید است. این کارشناس تغذیه هضم غذا، کاهش وزن، کمک به درمان مشکلات قلبی عروقی و سلامت استخوان ها را از دیگر فواید مصرف جو عنوان کرد. علیزاده با اشاره به اینکه جو حاوی فیبر مورد نیاز برای تنظیم حرکت روده است، گفت: این ماده خوراکی با متوازن ساختن باکتریهای خوب روده سلامت آن را حفظ میکند. وی در خصوص مصرف جو و سلامت استخوان ها توضیح داد: جو حاوی مواد معدنی منگنز، منیزیم و فسفر است که تمامی آنها در داشتن ساختار استخوانی سالم، استخوانسازی و به طور کلی استحکام استخوانها نقش دارند. مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اضافه کرد: از مواد مغذی موجود در جو میتوان به ویتامین B 3 ، تیامین (ویتامین B 1) ، سلنیوم، مس و منیزیم اشاره کرد. علیزاده ادامه داد: این مواد معدنی در کاهش میزان کلسترول و فشار خون که فاکتورهای مهمی در بروز بیماری قلبی به حساب میآیند، موثر است و این نوع غله به پاکسازی عروق خونی و کاهش التهاب کمک میکند. انتهای پیام
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/176829/جو-خواص-ضد-سرطان-دارد
|