پیام خراسان
در نیمه اول سال جاری؛
48 هزار ماموریت اورژانسی در خراسان جنوبی انجام شد
چهارشنبه 27 شهريور 1398 - 12:19:25
خبرگزاری مهر - خراسان جنوبی
پیام خراسان - بیرجند- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در شش ماهه سال جاری 48 هزار ماموریت اورژانسی در استان انجام شده که پنج هزار ماموریت مربوط به تصادفات و حوادث جاده ای بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، جلال احمدی صبح چهارشنبه در نشستی با اصحاب رسانه با بیان اینکه اورژانس 115 از مهم ترین بخش های درمانی است، افزود: حفظ وضعیت بیمار به روش صحیح به مراکز درمانی در علاج بیماری ها نقش بسزایی دارد.
وی با بیان اینکه استانداردهای موجود در خراسان جنوبی نسبت به سایر استان ها بالاتر است، گفت: وضعیت اورژانس این استان از شرایط مطلوبی برخوردار است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند بیان کرد: اگر نیروهای اورژانس به رسالت خویش به خوبی عمل نکنند، عواقب بدی گریبانگیر بیماران می شود.
وی با بیان اینکه در خراسان جنوبی 73 پایگاه اورژانس فعال است، افزود: از این تعدا 18 مورد در شهرها و 55 مورد در روستاها و جاده های مواصلاتی مستقر هستند.
احمدی با اشاره به فعالیت دو پایگاه هوایی در بیرجند و طبس بیان کرد: 128 دستگاه آمبولانس فعال و دو دستگاه اتوبوس آمبولانس در استان فعال است.
وی با بیان اینکه 450 پرسنل در پایگاه های اورژانس فعالیت می کنند، اظهار کرد: در سطح استاندارد به ازای هر پایگاه باید هشت پرسنل وجود داشته باشد اما در کل پایگاه های خراسان جنوبی 450 نفر فعالیت دارند.
زمان رسیدن اورژانس بر بالین بیمار در حوادث شهری 6 دقیقه است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند بیان کرد: در شش ماهه سال جاری 48 هزار ماموریت اورژانسی در استان انجام شده که پنج هزار ماموریت مربوط به تصادفات و حوادث جاده ای است.
وی ادامه داد: میزان ماموریت های اورژانس نسبت به شش ماهه نخست سال گذشته 10 درصد افزایش و ماموریت های مربوط به تصادفات 20 درصد افزایش یافته است.
احمدی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری 119 ماموریت امداد هوایی داشته ایم، افزود: پایگاه امداد هوایی طبس یکی از پر کارترین پایگاه ها در سطح کشوری است.
وی اظهار کرد: متوسط زمان رسیدن اورژانس بر بالین بیمار در سطح کشوری در شهرها هشت دقیقه و در جاده ها 15 دقیقه و این میزان در خراسان جنوبی در شهرها شش دقیقه و در جاده ها 9 دقیقه است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند بیان کرد: در شش ماهه سال جاری 271 مورد از مادران پر خطر ناشی از بارداری ثبت شده است.
وی از راه اندازی سایت های تکرار کننده بی سیمی در استان خبر داد و افزود: تاکنون دو سایت راه اندازی شده و باعث می شود که ارتباط همکاران در طول مسیر قطع نشود.

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/179440/48-هزار-ماموریت-اورژانسی-در-خراسان-جنوبی-انجام-شد
بستن   چاپ