پیام خراسان
آیا میزان تکلیف دانش‌آموزان در موفقیت آنان تاثیرگذار است؟
پنجشنبه 28 شهريور 1398 - 12:50:35
ایسنا - اجتماعی - خراسان رضوی
پیام خراسان -
نظرات متفاوتی در مورد تکلیف شب دانش‌آموزان و میزان آن بر یادگیری وجود دارد، اما بر اساس اطلاعات موجود موسسه Ozicare از کشورهای موفق مشخص شده تکلیف زیاد موجب موفقیت نخواهد شد.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، برای همه بزرگسالان یادآوری سال‌های تحصیلی در مدارس بیانگر انجام تکالیف مدرسه است که زمان زیادی سپری می‌شد اما تکالیف به انتها نمی‌رسید. اما آیا واقعا این میزان تکالیف در موفقیت افراد تاثیر داشته است؟
در ذیل به میزان تکالیف دانش‌آموزان در چند کشور اشاره شده است:
فنلاند
این کشور مقام نخست در کمترین میزان تکلیف دانش‌آموزی را دارد. این کشور اروپایی کمترین میزان ساعات حضور دانش‌آموزان در مدرسه و بیشترین میزان تعطیلات با 2.8 ساعت در هفته تکلیف شب در جهان را دارد. دانش‌آموزان در سن هفت سالگی به مدرسه می‌روند. مسئولان فنلاندی می‌گویند سیستم آنان با اعتماد کار می‌کند. والدین فنلاندی به معلمان فرزندان خود اعتماد دارند که در هنگام حضور فراگیر در مدرسه تمامی موارد آموزشی، آموزش داده می‌شود. اگرچه بسیاری از مطالعات سعی کرده‌اند ثابت کنند که تکلیف بیشتر در منزل به معنای نتایج بهتر است، اما به نظر می رسد فنلاند مصمم است که این ایده را نادرست نشان دهد.
کره جنوبی
در کره جنوبی نیز تقریبا مانند فنلاند، دانش‌آموزان فقط 2.9 ساعت در هفته مشق شب دارند. با این حال این کشور در دانش خواندن در رتبه دوم جهان قرار گرفته است. البته مدارس کره جنوبی تا چند دهه گذشته چندان ثابت و منسجم نبودند و از زمانی که آموزش و پرورش به بخش مهمی در این کشور تبدیل شد موفقیت‌های تحصیلی آنان نیز افزایش یافت. اگرچه کره جنوبی در صدر جدول قرار گرفته و دانش‌آموزان مشق شب کمتری دارند، اما برای بسیاری از افراد این سوال در ذهن نقش می‌بندد که آیا واقعا این روش موفقیت‌آمیز است؟ در واقع این مدارس به جای کار در خانه، بر آموزش مداوم تمرکز می‌کنند.
ژاپن
مدارس ژاپن بر خلاف دیگر مدارس در سراسر جهان کار می‌کنند. در این کلاس‌ها به جای استفاده از دانش معلمان به دانش‌آموزان چگونگی استفاده از اینترنت و منابع ارائه می‌شود. مدارس در ژاپن فقط 3.8 ساعت مشق شب در هفته دارند. بیشتر این مدارس سرایدار ندارند و خود دانش‌آموزان وظیفه دارند ساختمان را تمیز و مرتب نگه دارند و در واقع مدارس، آنان را با مهارت‌های دیگری که در طول زندگی به آنها احتیاج دارند، آشنا می‌کنند. ژاپن موفق به کسب بالاترین رتبه‌های ریاضی در جهان شده است.
تکالیف موضوعی یکی از راه‌های موفقیت کشورهای بالا اعلام شده و برخی معتقدند این بهترین راه برای یادگیری است و به نظر می‌رسد کشورهایی که تکلیف شب کمتری دارند، ثابت کرده‌اند که چگونه می‌توانند بدون تکالیف اضافی بعد از مدرسه موفق شوند.
شیلی
شیلی دارای بالاترین میزان متوسط ساعت آموزشی در سراسر جهان برای دانش‌آموزان دبستانی است. دانش‌آموزان سالانه 1007 ساعت را پشت میز می‌گذرانند. شیلی در رده‌‌بندی در رشته‌های خواندن و ریاضی در صدر کشورهای آمریکای لاتین قرار دارد. این کشور همچنین به دنبال آزادسازی آموزش دانشگاهی در سراسر کشور است.
کاستاریکا
همه عاشق کاستاریکا هستند، زیرا 98 درصد افراد 15 تا 24 ساله آن توانایی خواندن دارند. این کشور هشت درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف آموزش و پرورش می‌کند.
سنگاپور
سنگاپور هم با 9.5 ساعت در هفته باهوش‌ترین بچه‌ها در جهان و هم بیشترین ساعات تکلیف شب را دارد. این کشور 40 سال گذشته را صرف تبدیل اقتصاد خود از یک بازار کار مبتنی بر یقه آبی (کارگران یدی) به یک فناوری مبتنی بر یقه سفید (کارگران ماهر یا نیمه ماهر) کرده و این تغییرات همراه با تغییر سیستم آموزشی این کشور بوده است.
منابع:
geekycamel.com
fatherly.com
qz.com
Attachments area
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/179576/آیا-میزان-تکلیف-دانش‌آموزان-در-موفقیت-آنان-تاثیرگذار-است؟
بستن   چاپ