خطر پیشرفت آب سیاه با ناشتایی طولانی مدت و کم آبی
چهارشنبه 3 مهر 1398 - 13:18:07
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
|
|
پیام خراسان -
عضو هیات علمی و پزشک متخصص بیماریهای چشم دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: ناشتایی های طولانی مدت و کم آبی خطر پیشرفت آب سیاه (گلوکوم) چشم را افزایش می دهد. به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، به نقل از پایگاه خبری وب دا، دکتر محسن محمدزاده افزود: گلوکوم یا آب سیاه جزو بیماری های به نسبت شایع با سیر پیشرفت مرموزانه است. وی ادامه داد: زمانی که خروج مایع از چشم به هر دلیل کاهش یابد، فشار داخل چشم افزایش یافته و می تواند به عصب بینایی صدمه بزند. وی تصریح کرد : اگر شناسایی و درمان مناسب در یک تا دو ماه نخست پس از ابتلا انجام نشود، فرد به نابینایی مطلق دچار می شود. وی سابقه فامیلی و بیماری های زمینه ای را در بروز گلوکوم موثر دانست و اظهار کرد: بیماری های قلبی و عروقی، چاقی، عیوب انکساری بالا، فشار خون و دیابت کنترل نشده و مراجعه دیر هنگام به پزشک متخصص، خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می دهد. وی خاطر نشان کرد: این بیماری در مراحل اولیه تشخیص قابل درمان است و اگر وارد فازهای پیشرفت شود، درمان امکان پذیر نیست، بنابراین مراجعه زود هنگام و دوره ای به متخصص چشم به ویژه برای افراد پر خطر لازم و ضروری به نظر می رسد.
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/180491/خطر-پیشرفت-آب-سیاه-با-ناشتایی-طولانی-مدت-و-کم-آبی
|