پیام خراسان
وزیر جهاد کشاورزی:
‌نتوانسته‌ایم زنجیره ‌تولید را آن‌طور که باید گسترش دهیم
دوشنبه 15 مهر 1398 - 17:36:26
ایسنا - اقتصادی - خراسان جنوبی
پیام خراسان - وی با دعوت از کارآفرینان برای ورود به کشاورزی قراردادی اظهار کرد: دولت، وزارت و استان نیز آماده خدمت و همکاری است تا این واحدها را مورد حمایت و پشتیبانی قرار دهد.

به گزارش ایسنا، امروز 15 مهرماه در همایش روز روستا و عشایر، محمد حجتی اظهار کرد‌: توفیق پیدا کردیم که در ارتباط با مجموعه عشایر و شورای عالی عشایر جلساتی با معاون اول برگزار کنیم و در آغاز دولت ساختار و سازمان متلاشی شده و رها شده بود که از طرق مختلف با مصوبات و پشتیبانی مجلس صندوق توسعه و نمایندگی ها شکل گرفت و به صورت قانونمند اعتبارات در اختیار آن ها قرار گرفت.
وزیر جهاد کشاورزی افزود‌‌: همکاری هایی که در توسعه کد دار کردن مناطق عشایری، حضور و مشارکت عشایر و زنان عشایری در تولید محصولات روستایی ایجاد شد که عناصر آن در گوشه کنار نمایشگاه ها دیده می شود که از نتایج آن بزرگترین تولید کننده گوشت قرمز بودن در کشور است.
وی اظهار کرد‌: در منطقه سربیشه برای اولین بار بحث ترسیب کربن و طرح پایلوت خیلی خوبی اجرا شد که در گوشه کنار استان با تکیه بر ظرفیت های اقلیمی می توان دید که نتیجه‌ی این طرح حضور و مشارکت مردم و شکل گرفتن زنجیره‌ی تولید محصولاتشان است.
حجتی با بیان اینکه علی رغم تولید محضولات خیلی خوب متاسفانه نتوانسته ایم زنجیره‌ی تولید را آنطور که باید گسترش دهیم، تصریح کرد‌: امکان این که سرمایه گذاری را با تسهیلات کم بهره انجام دهیم، وجود دارد و با کمک قراردادی کردن عرضه زعفران و دیگر محصولات قابل اجراست.
وزیر جهادکشاورزی گفت‌: امید است بتوان با کمک کارآفرینان ارزش افزوده شامل حال مردم شود و آرام آرام این محصولات را به دنیا معرفی کرد.
حجتی گفت‌: بیشتر محصولات استراتژیک استان گیاهان دارویی است و بسیار ارزشمند است چرا که کشورهایی که این محصولات به صورت فله ای صادر می کنند ارزش افزوده بالا برای این محصولات ایجاد کرده اند که کشاورزان و کشور ما از این ارزش افزوده محروم هستند.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در این زمینه کارهایی به آرامی آغاز شده و همه باید تلاش کنیم تا به سرانجام برسد، تصریح کرد‌: برای این امر اولویت با کارآفرینان است و دولت تنها تسهیلگر است و صدور مجوزها، پشتیبانی تسهیلاتی و تأمین زیرساخت ها نیز وظیفه دولت است اما باید اول کارافرینان وارد کار شوند.
وی افزود‌: یکی از کارهای اساسی که در منطقه می توا‌ن انجام داد تا قنات ها را برای نسل های بعد حفط کنیم اجرای طرح های آبخیزداری است تا جلوگیری فرسایش خاک را گرفته و سفره ها را تقویت کنیم.
حجتی ضمن اشاره به اینکه مناعت طبع، سخت کوشی، سازگاری با شرایط اقلیمی از ویژگی های مردم خراسان جنوبی است، شترداری را یکی دیگر از ظرفیت های توسعه استان دانست و افزود‌: با توجه به عرصه های وسیع و ظرفیت بالای پرورش شتر این صنعت یکی از طرح هایی است که می توان در استان اجرا کرد.
حجتی با بیان اینکه مردم آرام آرام به آثار مثبت پرورش شتر پی برده اند، ادامه داد‌: شترداری کمترین هزینه و بیشترین درآمد را دارد و می توانیم با همکاری مردم در استان آن را به خوبی توسعه دهیم
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/182546/‌نتوانسته‌ایم-زنجیره-‌تولید-را-آن‌طور-که-باید-گسترش-دهیم
بستن   چاپ