پیام خراسان
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی عنوان کرد
جای خالی طرح‌های پژوهشی در پیشگیری از حوادث جاده‌ای
دوشنبه 29 مهر 1398 - 14:07:03
ایسنا - اجتماعی - خراسان جنوبی
پیام خراسان - مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خواستار انجام طرح‌های پژوهشی در پیشگیری از حوادث جاده‌ای در استان شد و گفت: متاسفانه در سال جاری شاهد افزایش میزان تلفات ناشی از این حوادث هستیم که می‌طلبد پژوهش‌هایی در اتاق فکری مجزا انجام شود.

به گزارش ایسنا، محمد رحیم شهریاری، امروز 29 مهرماه، در نشست بررسی زمینه‌های همکاری بین دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی و جمعیت هلال احمر استان با اشاره به خدمات گسترده این جمعیت بیان کرد: هلال احمر مجموعه‌ای غیردولتی و غیرانتفاعی بوده که در راستای خدمات بشر دوستانه به مردم آسیب دیده گام‌ بر می‌دارد.
وی بیان کرد: اگرچه امدادرسانی نیروهای هلال‌احمر در ایران به سمت حوادث طبیعی رفته اما در حوادث جاده‌ای هم جمعیت هلال احمر نقش بسزایی دارد که این خدمات توسط نیروهای داوطلب به ویژه جوانان این مرز و بوم ارائه می‌شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، ارائه خدمات داوطلبانه و استفاده از ظرفیت مردم به ویژه از قشر جوان را از جمله اهداف هلال احمر عنوان کرد و افزود: در شرایط فعلی نیاز داریم از طریق ارائه آموزش‌های امدادی به اقشار مختلف جامعه، سطح آگاهی مردم را افزایش دهیم.
شهریاری با بیان اینکه باید از طریق آموزش‌ها فرهنگ‌سازی شود که در هر خانواده یک امدادگر باشد، اظهار کرد: دانشگاه بهترین بستر برای استفاده از ظرفیت جوانان و ارائه اموزش‌ها بوده چرا که از کانون‌های دانشجویی می‌توان بیشترین بهره‌وری را داشت.
وی با اشاره به حوادث جاده‌ای کشور و خراسان جنوبی گفت: افزایش روزافزون تصادفات جاده‌ای می‌طلبد آموزش‌های امدادی به سایر اعضای جامعه ارائه شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از انعقاد تفاهم نامه‌هایی بین دانشگاه‌های استان و جمعیت هلال احمر خبر داد و افزود: در این تفاهم نامه‌ها تلاش می‌شود محدوده آموزش‌ها اعم از عمومی و تخصصی فراگیر شود تا تلفات حوادث جاده‌ای و طبیعی کاهش یابد.
شهریاری اظهار کرد: بیشتر تلفات حوادث ناشی از عدم آگاهی افراد بوده که آموزش‌های امدادی می‌تواند کمک شایانی به جامعه داشته باشد.
وی با اشاره به رویکرد دانشگاه فرهنگیان بیرجند بیان کرد: این دانشگاه ارتباط بیشتری با جامعه و مدرسه دارد بنابراین می‌توانیم از این بستر در راستای انتقال گسترده مفاهیم امدادی در بین جوانان بهره ببریم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: اگرچه آموزش‌های تخصصی امدادی برای افراد خاصی ارائه می‌شود اما آمادگی داریم آین آموزش‌ها را به دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ارائه دهیم مشروط به اینکه به ارائه خدمات داوطلبانه در پایگاه‌های امدادی هلال احمر بپردازند.
شهریاری خواستار انجام طرح‌های پژوهشی در پیشگیری از حوادث جاده‌ای در استان شد و گفت: متاسفانه در سال جاری شاهد افزایش میزان تلفات ناشی از این حوادث هستیم که می‌طلبد پژوهش‌هایی در اتاق فکری مجزا انجام شود.
وی حوادثی همچون برخورد ماشین با شتر را یکی از چالش‌های جدی در خراسان جنوبی عنوان کرد و افزود: با توجه ظرفیت بالای استان در پرورش شتر، نیاز داریم که چالش پیش رو از طریق یک پژوهش کاربردی کاهش یابد.
فائزه موهبتی، معاون امور جوانان هلال احمر خراسان جنوبی نیز در این جلسه از فعالیت 35 کانون‌های دانشجویی در استان خبر داد و بیان کرد: علی رغم کمبود بودجه، اقدامات فرهنگی خوبی توسط این کانون‌ها انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه مرکز سازمان جوانان هلال احمر برای استفاده از ظرفیت جوانان تفاهم‌نامه‌هایی برای همه دانشگاه‌ها تعریف کرده است، گفت: همچنین بر اساس دستور جلسه‌ای در مرکز، استان‌ها در راستای تقویت ارتباط با دانشگاه فرهنگیان موظف شده‌اند.
معاون امور جوانان هلال احمر خراسان جنوبی با بیان اینکه عضوگیری بیشتر و استفاده از ظرفیت دانشجویان در بحث‌های فرهنگی و اجتماعی از دیگر رسالت‌های تعریف شده است، گفت: با توجه به ظرفیت بالای دانشگاه فرهنگیان نیاز داریم این بستر را از دیگر دانشگاه‌ها جدا بدانیم و همکاری خود را بیشتر کنیم.
ایرج مهدی‌زاده، رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی نیز در این جلسه بیان کرد: دانشگاه فرهنگیان از دانشگاه‌های مهم و استراتژیک در حوزه آموزش و پرورش است و تمام دانشجویان مستقیما وارد کلاس درس می‌شوند.
وی با بیان اینکه نوع آموزش‌ها از طریق این قشر می‌تواند بسیار اثربخش باشد، اظهار کرد: طی دو سال گذشته در شورای مدیریت دانشگاه فرهنگیان استان مصوب شد که تمام دانشجویان برای فارغ‌التحصیلی باید گواهی‌نامه کمک‌های اولیه هلال احمر را داشته باشند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه باید شرایطی باشد که تمام دانشجویان این دانشگاه عضو کانون هلال احمر باشند، یادآور شد: همچنین نیاز داریم با انجام برنامه‌ریزی‌هایی مختلف کلیه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان از آموزش‌های امدادی برخوردار شوند.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/184465/جای-خالی-طرح‌های-پژوهشی-در-پیشگیری-از-حوادث-جاده‌ای
بستن   چاپ