پیام خراسان
چگونه با سیل مواجه شویم؟
چهارشنبه 8 آبان 1398 - 10:46:05
ایسنا - اجتماعی - خراسان جنوبی
پیام خراسان - معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: با آغاز فصل سرما باید تمهیداتی برای مواجهه و آمادگی با وقوع سیل احتمالی اندیشید و اماده بود تا در هنگام وقوع آن کمترین خسارت وارد شود.

مسلم حسینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با آغاز فصل سرما باید تمهیداتی برای مواجهه و آمادگی با وقوع سیل احتمالی اندیشید.
وی با بیان اینکه باید از ساخت و ساز در حریم رودخانه جلوگیری شود، افزود: دیوار پایه‌های ساختمان باید با مصالح مناسب پوشانده شود.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان کرد: محل اتصال آبگرمکن‌ها، پانل برق و موتورخانه باید از سطح زمین ارتفاع مناسبی داشته باشد.
حسینی با اشاره به اینکه لازم است اطراف خانه دیوارکشی اصولی و استاندارد صورت گیرد، افزود: لازم است افراد از سازمان‌های بیمه‌گر، بیمه‌نامه سیل اقدام کنند.
وی بیان کرد: پس از وقوع سیل وقتی افراد به خانه برگشتند باید مراقب باشند از فانوس، مشعل و یا کبریت استفاده نکنند.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان کرد: افراد از نزدیک شدن به خطوط برق فشار قوی خودداری کرده و باید هر چیزی که با آب تماس داشته را ضدعفونی کنند.
حسینی ادامه داد: در این شرایط باید آب آشامیدنی را قبل از مصرف جوشانده و از رفتن به سمت خانه‌های در محاصره آب خودداری کنند.
وی با بیان اینکه افراد باید برای دریافت غذا و کمک‌های اولیه به نزدیک‌ترین محل امدادرسانی بروند، تصریح کرد: افراد لازم است از آب‌های در حال حرکت دوری کنند.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: پس از وقوع سیل احتمال شیوع بیماری‌های عفونی وجود دارد که باید نکات بهداشتی رعایت شود.
حسینی افزود: زمانی که فرد تشخیص داد سیلاب در حال شکل‌گیری است، باید خیلی سریع عمل کرده و خود را نجات دهد چراکه تنها چند دقیقه برای این کار فرصت دارد.
وی بیان کرد: اگر منزل شما در محل مرتفعی است و خطر آب‌گرفتگی شما را تهدید نمی‌کند، نیاز به خروج از منزل نیست، در غیر این صورت مناطق کم ارتفاع را خیلی سریع ترک کنید و به مناطق مرتفع دور از رودخانه‌ها و نهرها بروید.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی تصریح کرد: افراد لازم است از فاضلاب‌ها و جویبارهای به‌ظاهر آرام دوری کنند و به‌خاطر داشته باشند جویبارها، کانال‌های فاضلاب، تنگه‌ها و … نیز می‌توانند به‌ ناگهان دچار سیلاب شوند.
حسینی یادآور شد: افراد نباید هیچ‌گاه به‌تنهایی در یک ناحیه سیل‌زده، به این طرف و آن طرف بروند و اگر پیاده هستند، از نقاطی که سطح آب از زانو بالاتر است عبور نکنند.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/185574/چگونه-با-سیل-مواجه-شویم؟
بستن   چاپ