پیام خراسان
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی عنوان کرد؛
طرح «یاری‌گران زندگی» در خراسان رضوی کلید خورد
دوشنبه 20 آبان 1398 - 17:18:08
ایسنا - اجتماعی - خراسان رضوی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان رضوی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی گفت: طرح «یاری‌گران زندگی» سه فاز را دنبال می‌کند. فاز اول آن مربوط به دانش‌آموزان است؛ فاز دوم شامل دانشجویان و فاز سوم شامل کارگران، ورزشکاران، کارمندان و خانواده‌هاست.

محمدحسین صالحی امروز در حاشیه جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و در جمع خبرنگاران گفت: جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به ریاست استانداری، عالی‌ترین جلسه در حوزه مواد مخدر است. با توجه به وضعیت مواد مخدر و گرایش افراد به موادمخدر صنعتی، پایین آمدن سن اعتیاد این موضوع معضل جدی شده است.
وی افزود: هدف از جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر رویکرد پیشگیرانه دارد. البته این شورا در حوزه درمان، صیانت و مقابله کارهای زیادی انجام می‌دهد. طرح «یاری‌گران زندگی» در استان خراسان رضوی به عنوان طرح ملی شناخته شده‌است. اولین کارت یاری‌گر زندگی به استاندار به عنوان حامی و پشتیبان مبارزه با مواد مخدر تقدیم شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، ادامه داد: طرح «یاری‌گران زندگی» سه فاز را دنبال می‌کند. فاز اول آن مربوط به دانش‌آموزان است. براساس این طرح حداقل 20 درصد مدارس استان تحت پوشش قرار خواهد گرفت. فاز دوم شامل دانشجویان و فاز سوم شامل کارگران، ورزشکاران، کارمندان و خانواده‌هاست.
صالحی بیان کرد: براساس طرح «یاری‌گران‌ زندگی» با کمک آموزش‌و پرورش برای دانش‌آموزان توانمند و علاقه‌مند کلاس‌های آموزشی در خصوص آشنایی با موادمخدر و سوءمصرف آن‌ها برگزار می‌شود. دانش‌آموزان با اتمام این کلاس‌ها می‌توانند آموزش لازم را به همکلاسی‌های خود بدهند و آنان را آگاه کنند.
وی خاطرنشان کرد: از دلایل گرایش جوانان به مصرف موادمخدر صنعتی این است که موادمخدر سنتی دیگر جوابگوی نیاز آنها نیست. ارزان و قابل‌دسترس‌بودن موادمخدر صنعتی نسبت‌به سنتی و همچنین مسائل پشت پرده که از آن طرف مرزها مدیریت و هدایت می‌شود نیز از دلایل دیگر گرایش جوانان به مصرف مواد مخدر صنعتی است. به تمام این موارد در جلسات کارشناسی پرداخته شده است و درمورد آن‌ها تصمیماتی گرفته شد و اکنون در حال اجراست.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، عنوان کرد: تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا آسیب‌های اجتماعی را به حداقل برسانیم. در حوزه اعتیاد همه دستگاه‌های مختلف دولت و حتی مردم نقش و وظیفه دارند.
صالحی گفت: مراکز ماده 16 دولتی هستند و سرانه‌ای برای نگهداری معتادان دارند که ستاد مبارزه با مواد مخدر برای آن‌ها در نظر می‌گیرد. این مراکز مطالباتی از سال‌های گذشته دارند که اکنون با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، بخشی از این مطالبات شهرداری، ستاد مبارزه با موادمخدر و سازمان بهزیستی به عهده گرفته‌اند تا مشکلات آن‌ها حل شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، تصریح کرد: شیوع اعتیاد در بین دانش‌آموزان وجود دارد که البته رقم بالایی نیست، اما همین رقم کم قابل‌توجه است و باید اقدامات اساسی در این خصوص انجام شود. در حوزه اعتیاد دانش‌آموزی آمار دقیقی در دسترس نیست.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/187331/طرح-«یاری‌گران-زندگی»-در-خراسان-رضوی-کلید-خورد
بستن   چاپ