پیام خراسان
روایت یک وقف علمی در خراسان جنوبی
سه شنبه 5 آذر 1398 - 16:39:14
ایسنا - علمی - خراسان جنوبی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان جنوبی وقف در حوزه علم باعث می‌شود تا ایده‌هایی که در ذهن افراد خلاق جامعه وجود دارد تبدیل به محصولی برای رفع نیازهای جامعه شود. محمد حسن کیاپور خیری است که با وقف زمینی و اعطای آن به پارک علم و فناوری در این راستا گام برداشته است.

سنت حسنه وقف یکی از مصادیق بارز احسان و خیرخواهی است و دارای ثواب و فضیلت‌های بسیاری است. وقف در واقع زنده کردن ارزش‌های انسانی و نوع دوستی است.
با انجام وقف است که دیوارهای سست و متزلزل خودخواهی و بی‌تفاوتی نسبت به دیگران فرو می‌ریزد و آجرهای مستحکم نوع دوستی بالا می‌رود.
به گزارش ایسنا، اما چه خوب است که این وقع در راستای نیازهای روز جامعه و در تلاش برای رفع مشکلی از افراد جامعه صورت گیرد.
هستند جوانانی که ایده یا فکری در ذهن دارند اما مکانی برای بروز و تجاری سازی آن پیدا نمی‌کنند و این یعنی سوختن هر آنچه در ذهن یک جوان خلاق می گذرد. در این میان نقش خیران حوزه علم و فناوری پررنگ می‌شود.
طی مراسمی با حضور رئیس پارک علم و فناوری استان از محمد حسن کیاپور معلم بازنشسته و خیر بیرجندی تجلیل شد.
محمد حسن کیاپور، یک خیر اظهار کرد: خداوند یاری کرد تا در راستای حمایت از جوانان نخبه علمی استان بتوانم زمینی را وقف کنم.
وی ادامه داد: این وقف هدیه من به جوانان خراسان جنوبی است تا راستای اهداف انقلاب اسلامی بتوانند گام‌های موثری را در تحقق علمی استان بردارند.
این خیر بیان کرد: این زمین در روستای قاسم آباد بیرجند قرار دارد و در طی 12 سال توانسته‌ایم آن را احیاء کنیم.
وی بیان کرد: این زمین و مستحدثات آن به پارک علم و فناوری استان برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی واگذار شده است.
این خیر تصریح کرد: با توجه به مشکلاتی که به علت کهولت سن و بیماری دارم، توان آمدن به روستا را نداشتم و درصدد بودم تا بتوانم کاری برای جوانان نخبه استان انجام دهم لذا با مشورت با فرزندان توانستم زمینی که در روستا داشتیم را وقف پارک علم و فناوری استان کنم.
محمدعلی ناصری، رئیس پارک علم وفناوری خراسان جنوبی در این جلسه گفت: خیر بیرجندی محمدحسن کیاپور بازنشسته فرهنگی هستند که توانسته‌اند زمینی به مساحت 13 هزار و 100 متر مربع را در اختیار این پارک برای استفاده جوانان علمی استان قرار دهند.
وی افزود: تاکنون خیران در قاین و فردوس، 9 هزار متر مربع زمین مزروعی به پارک علم و فناوری استان اهدا کرده‌اند.
وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری استان از حمتیت هیچ نهادی برخوردار نیست، افزود: از طرف سازمان برنامه و بودجه تنها 300 میلیون تومان به این نهاد کمک شده است.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی با بیان اینکه ورود خیرین از حیث علمی خیلی ارزشمند است، بیان کرد: در حوزه فناوری لازم است خیرین برای تهیه زیر ساخت‌ها ورود پیدا کنند.
ناصری یادآور شد: اگر بستر رشد و فناوری در استان فراهم شود، موجبات رونق اشتغال در این عرصه ایجاد خواهد شد.
وی گفت: در آینده نزدیک اولین انجمن حامی علم و فناوری را در پارک علم و فناوری استان تاسیس خواهیم کرد و به دنبال این هستیم که خیرین بتوانند با کمک به این پارک زمینه اشتغال جوانان را فراهم آورند.
رئیس پارک علم وفناوری خراسان جنوبی ادامه داد: از همه جوانانی که ایده‌ای داشته باشند برای تبدیل ایده به محصول حمایت می‌کنیم و تلاش داریم شرکت‌های تحت حمایت را به سمت دانش بنیان شدن هدایت کنیم.
ناصری یادآور شد: در حال حاضر 135 شرکت در شهرستان‌های بیرجند، قاین، فردوس و طبس فعال هستند که از این تعداد، 30 شرکت دانش بنیان هستند.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/189455/روایت-یک-وقف-علمی-در-خراسان-جنوبی
بستن   چاپ