پیام خراسان
یک مسوول بهداشتی:
23 درصد افراد جامعه مبتلا به اختلالات روانی هستند
يکشنبه 17 آذر 1398 - 12:49:28
ایرنا - خراسان رضوی
پیام خراسان - مشهد- ایرنا- مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر اساس آخرین بررسی های انجام شده بطور متوسط 23 درصد افراد جامعه به اختلالات روانی مبتلا هستند.

دکتر ندا اخروی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اختلالات خلقی، اضطراب، روان پریشی، اختلالات جسمی، اختلالات ناشی از مصرف مواد مخدر و الکل، افسردگی و اختلالات جنسی از جمله اختلالات روانپزشکی به شمار می روند.
وی اظهار کرد: درمان برخی اختلالات روانی طولانی مدت و بین شش تا 24 ماه به طول می انجامد.
وی گفت: اختلالات روانی نیز مانند سایر بیماریها با تشخیص و انجام امور درمانی قابل علاج هستند اما نگرش غلط و انگ بیماری روانی در بسیاری مواقع مانع از برخورداری اینگونه بیماران از خدمات تخصصی روانپزشکی می گردد.
مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: امسال شهرستان قوچان و دو شهرستان زیرپوشش دانشگاه های علوم پزشکی تبریز و کرمان از آبان ماه امسال طرح تجمیع خدمات سلامت روان را به صورت آزمایشی اجرا می کنند.
وی هدف از اجرای این طرح را ارتباط نظام مند دو حوزه بهداشت و درمان در شناسایی و ممانعت از خروج بیماران مبتلا به اختلالات روانی از چرخه مراقبت ذکر کرد.
وی بیان کرد: در اجرای این طرح بیماران دچار اختلالات روانی توسط مراکز سلامت جامعه، شناسایی شده و تحت مراقبت، درمان و پیگیری قرار می گیرند و در صورت نیاز به خدمات تخصصی به مراکز تخصصی سلامت روان شهرستان معرفی می شوند.
وی گفت: در این راستا بیماران علاوه بر برخورداری از خدمات روانپزشکی و روان‌ شناختی از خدمات آموزش خانواده، مددکاری و توانمند سازی برای بازگشت به جامعه نظیر کاردرمانی، گفتار درمانی و مراقبت در منزل برخوردار می شوند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با 15 شبکه بهداشت و درمان، هفت دانشکده، 46 مرکز تحقیقاتی و 23 بیمارستان قطب پزشکی شمال شرق کشور به شمار می رود.
3027 / 6053

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/192545/23-درصد-افراد-جامعه-مبتلا-به-اختلالات-روانی-هستند
بستن   چاپ