پیام خراسان
مشهد میزبان جشنواره ملی تولیدات رادیو زیارت است
يکشنبه 17 آذر 1398 - 14:48:49
ایرنا - خراسان رضوی
پیام خراسان - مشهد- مدیرکل صدا و سیمای خراسان رضوی از برگزاری اولین جشنواره سراسری تولیدات رادیویی "زیارت" در اسفند ماه امسال خبر داد.

محسن نصرپور روز یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: ماهیانه 700 میلیون ریال به رادیو سراسری زیارت اختصاص می‌یابد در حالی که بودجه لازم برای آن حدود یک میلیارد و 500 میلیون ریال است.
وی افزود: در زمان راه‌اندازی رادیو زیارت در مشهد قرار بود توسط نهادهای مختلف از قبیل شهرداری مشهد، آستان قدس رضوی، استانداری و صدا و سیمای خراسان رضوی بودجه مورد نیاز تامین شود اما تاکنون از سوی نهادهای مشارکت‌ کننده کمک مالی خاصی صورت نگرفته‌ و هزینه‌ها از طریق رسانه ملی و صدا و سیمای استان تامین شده‌ است.
مدیرکل صدا و سیمای خراسان رضوی ادامه داد: جشنواره سراسری تولیدات رادیو زیارت نیز توسط این سازمان برگزار می‌شود اما تاکنون برای این منظور اعتبار خاصی تخصیص نیافته و در نشست ستاد عالی این جشنواره، شهرداری مشهد و استانداری خراسان رضوی قول مساعدت داده‌اند.
وی گفت: رادیو سراسری زیارت مهرماه سال 96 به صورت آزمایشی و از تیرماه سال 97 به صورت رسمی و با پخش 24 ساعته آغاز به کار کرد.
نصرپور افزود: از افتتاح این رادیو تاکنون 6 هزار ساعت برنامه که بخش عمده آن به صورت زنده بوده و 700 برنامه تخصصی خبری در حوزه زیارت تولید شده‌ است.
وی ادامه داد: پوشش رادیو زیارت از طریق گیرنده‌های خانگی در 95 درصد کشور و از طریق فرستنده اف.ام نیز در شهرهای تهران، بیرجند، بجنورد، مشهد، قم و شیراز می‌باشد و دریافت رادیو زیارت از طریق اپلیکشین ایران صدا نیز در سراسر دنیا امکان‌پذیر است.
مدیرکل صدا و سیمای خراسان رضوی گفت: با توجه به اهمیت فضای مجازی، رادیو زیارت در این حوزه عملکرد خوبی دارد بطوریکه در اربعین امسال در پویش "من رسانه حسینم" در فضای مجازی توسط رادیو زیارت بیش از 20 میلیون نفر از سراسر کشور شرکت کردند.
وی افزود: نیروی انسانی متخصص از ضروریات و الزامات تولیدات کیفی در رادیو زیارت است که با دراختیار داشتن تیم فعال تولیدات خوبی داشته‌ایم و با داشتن کنداکتور چالاک برنامه‌های کوتاه و قانع کننده‌ای برای مخاطبان عرضه می‌کنیم.
مدیرکل صدا و سیمای خراسان رضوی ادامه داد: بیشترین بهره‌برداری از رادیو زبارت توسط آستان قدس رضوی و سازمان حج و زیارت صورت می‌گیرد و در کنار آن‌ها اداره کل اوقاف و امور خیریه استان، بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع) و شهرداری مشهد نیز از این ظرفیت از طریق تولیدات مرتبط بهره‌مند می‌شوند.
نصرپور گفت: همه رسانه‌ها عضو رسانه زیارت هستند و امیدواریم با ارادت خالصانه به محضر اهل بیت (ع) برای به فعلیت رساندن اهداف رادیو زیارت و جشنواره تولیدات رادیویی زیارت یاریگر ما باشند.
دریافت 700 اثر برای جشنواره سراسری تولیدات رادیو زیارت
مدیر رادیو زیارت نیز در این نشست گفت: ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره از نیمه آبان ماه آغاز شده و تا پایان دی ماه ادامه دارد که تاکنون 700 اثر به دبیرخانه ارسال شده‌ است.
هادی افشار صفوی افزود: این جشنواره با هدف گسترش فرهنگ زیارت و برجسته‌سازی جایگاه اهل بیت (ع) به خصوص حضرت امام رضا (ع) ، ایجاد رقابت تخصصی میان برنامه‌سازان شبکه‌های استانی و شناسایی استعدادهای جدید در کشور، انتقال تجربه‌های موفق و ارزیابی بهترین برنامه‌ها در راستای ایجاد نظام تشویقی و انگیزشی در فرایند تولید، ترویج و توجه بیشتر به دین، اخلاق، امید و آگاهی، ترویج گفتمان امام راحل، محوریابی موضوعات رسانه‌ای در گام دوم انقلاب و ایجاد موج فرهنگی و ارتقا سطح توانمندی برنامه‌سازان برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: علاقه‌مندان می‌توانند در بخش‌های برنامه‌های ساده و ترکیبی، نمایش، خبر، موسیقی و نغمات، پژوهش و نویسندگی و فضای مجازی آثار خود را ارسال کنند و محدودیت زمان تولید آثار برای هیچیک از این بخش‌ها به جز بخش موسیقی وجود ندارد و علاقه‌مندان به شرکت در بخش موسیقی می‌توانند آثار تولید شده خود از اول فروردین ماه 97 را به دبیرخانه ارسال کنند.
وی با بیان اینکه مراسم پایانی این جشنواره اسفند ماه برگزار می‌شود گفت: جشنواره سراسری تولیدات رادیویی زیارت اولین جشنواره صدا و سیمای استان در سطح ملی است.
رادیو زیارت 27 مهرماه سال 1396 به صورت آزمایشی و در تاریخ 14 تیر سال 1397 با حضور رییس صدا وسیمای جمهوری اسلامی فعالیت رسمی خود را آغاز کرد که محوری ترین ماموریت آن تبلیغ و زنده نگهداشتن معارف اهل بیت (ع) است.
ساختمان رادیو و تلویزیون خراسان در مهر ماه سال 1350 افتتاح شد و شبکه استانی خراسان که از طریق ریزموج‌ها از برنامه‌های شبکه‌های سراسری استفاده می‌کرد، در تولید محلی نیز از مراکز فعال زمان خود بود به‌ طوریکه این روزها نیز این رتبه را حفظ کرده است.
این شبکه در خرداد 1371 به سیستم پخش تصاویر رنگی مجهز شد و تا سال 1372 به رکورد تولید سالانه 210 ساعت برنامه رسید و در فواصل پخش برنامه‌های شبکه یک سیما نیز اقدام به پخش برنامه‌ها و پیام‌های کوتاه می‌نمود.
در 19 اسفند 1376 شبکه استانی خراسان به عنوان سومین شبکهٔ استانی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بعد از شبکه‌های استانی تهران و اصفهان بطور رسمی افتتاح شد که بیش از نیمی از جمعیت استان را زیرپوشش قرار می‌داد. تا پایان سال 1385 این پوشش به حدود 91 درصد رسید.
شبکهٔ استانی خراسان از نظر کیفیت و کمیت برنامه‌ها، همواره از شبکه‌های استانی پیشرو محسوب می‌شود به گونه‌ای که در نظرسنجی سال 1390 میزان رضایت‌مندی مردم خراسان از برنامه‌های این مرکز 67 درصد بود که هفت درصد از میانگین رضایت‌مندی مخاطبین 29 شبکهٔ استانی ایران بیشتر بود.
این شبکه چندین سال به پخش برنامه‌های صبحگاهی ویژهٔ اذان صبح، همراه شبکه‌های استانی اصفهان و فارس می‌پرداخت.
پس از تقسیم استان خراسان در سال 1383 و پیش از تأسیس شبکه‌های استانی خاوران و اترک نیز شبکه استانی خراسان رضوی بیش از پنج سال در استان‌های خراسان جنوبی و خراسان شمالی قابل دریافت بود.
22 خرداد 1390 طی مراسمی در مشهد، پخش 24 ساعته شبکه استانی سیمای مرکز خراسان رضوی آغاز شد و بدین ترتیب این شبکه، پس از شبکه‌های استانی فارس و اصفهان سومین شبکهٔ استانی بود که به پخش برنامه‌هایش به صورت 24 ساعته می‌پرداخت.
برچسب‌ها
شهرداری مشهد ریاست سازمان صدا و سیما جشنواره ملی آستان قدس رضوی خراسان رضوی

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/192586/مشهد-میزبان-جشنواره-ملی-تولیدات-رادیو-زیارت-است
بستن   چاپ