پیام خراسان
چه کنیم تا در تله آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان گرفتار نشویم؟
دوشنبه 18 آذر 1398 - 13:46:21
ایسنا - اجتماعی - خراسان جنوبی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان جنوبی رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان به راه‌های پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان اشاره کرد و گفت: مصرف فرآورده‌های خوراکی پرندگان مانند گوشت و تخم‌مرغ به صورت کاملا پخته شده، عدم تماس مستقیم با پرندگان وحشی، عدم تماس مستقیم با مدفوع و ترشحات پرندگان و وسایل آلوده و استفاده از آب تصفیه شده و رعایت بهداشت مواد غذایی از جمله راه‌های پیشگیری از این بیماری است.

محمد راه‌انجام در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: وظیفه ذاتی همه دستگاه‌هاست که در خصوص پیشگیری از بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان همه تلاش خود را به کار گیرند تا سلامت مردم در خطر ابتلا به این بیماری قرار نگیرد.
وی افزود: مبارزه با این بیماری زمانی موفق است که تمام کسانی که با پرندگان در ارتباط هستند؛ از جمله روستاییان، کارکنان مرغداری صنعتی و سنتی، فروشنده‌های دوره گرد طیور، شکارچیان، دامپزشکان و کارکنان دامپزشکی و کشتارگاه‌ها، کارکنان مراکز بهداشتی- درمانی و مصرف‌کنندگان آگاهی خود را افزایش داده، ضوابط بهداشتی را رعایت کنند و با مسئولان همکاری داشته باشند.
رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان با بیان اینکه کارگاه آموزشی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ویژه کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهبندان برگزار شد، تصریح کرد: این دوره آموزشی با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهبندان و با شرکت 32 نفر از کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.
راه‌انجام با بیان اینکه علائم آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در انسان مشابه با آنفلوانزای انسانی است، خاطرنشان کرد: بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بین طیور و انسان مشترک است و در مواردی به سایر پستانداران نیز از طریق تماس مستقیم و غیر مستقیم با پرنده آلوده منتقل می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: این ویروس علاوه بر پرندگان می‌تواند انسان، خوک، پستانداران دریایی، سنجاب و حتی گربه سانان مانند پلنگ و ببر را نیز آلوده کند.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/192760/چه-کنیم-تا-در-تله-آنفلوآنزای-فوق-حاد-پرندگان-گرفتار-نشویم؟
بستن   چاپ