پیام خراسان
دبیراجرایی نمایشگاه پژوهش و فناوری خراسان رضوی خبر داد؛
انعفاد 20 تفاهم‌نامه به ارزش 23 میلیارد تومان در نمایشگاه پژوهش استان
شنبه 23 آذر 1398 - 18:11:37
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان رضوی دبیراجرایی نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی گفت: در طول این نمایشگاه 20 تفاهم نامه بین مراکز علمی و صنعت به ارزش 23 میلیارد تومان منعقد شده است.

امیر ملک‌زاده، در گفت‌گو با ایسنا در خصوص نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری خراسان رضوی اظهار کرد: در این نمایشگاه یک ستاد و پنج کمیته وجود دارد که کمیته علمی را دانشگاه علوم پزشکی مشهد، کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی را شهرداری مشهد، کمیته فن بازارها را شرکت شهرک‌های صنعتی، کمیته اجرایی دانشگاه فردوسی و کمیته نظارت و ارزیابی را دفتر برنامه ریزی و تحول اداری برعهده دارد.
وی افزود: نمایشگاه هفته پژوهش همه ویژگی‌های نمایشگاه‌های دیگر را دارد و یک ماراتن همکاری بین دستگاه های مختلف در بخش خصوصی و دولتی است. 40 دستگاه دولتی و غیردولتی در این کارگروه ها حضور دارند و جهاد دانشگاهی در کمیسون‌های مختلف عضو است.
دبیراجرایی نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی بیان کرد: سعی کردیم از تجارب سال قبل در این نمایشگاه استفاده کنیم و در این نمایشگاه کارگروه نظارت و ارزیابی را اضافه کردیم. در این نمایشگاه بیش از آنکه وجهه نمایشگاهی مورد نظر باشد مارتن همکاری میان‌بخشی و میان‌دستگاهی اهمیت دارد.
ملک‌زاده خاطرنشان کرد: 40 دستگاه اجرایی، دانشگاهی، مراکز فناوری و بخش خصوصی در برگزاری این نمایشگاه سهیم هستند. امسال 11 هزار متر مربع سطح زیربنای نمایشگاه است که 6 هزار و 300 متر غرفه‌بندی شده و فضای آن نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. از این مساحت 46 درصد دانشگاه ها و مراکز علم و فناوری، 32 درصد اجرایی و 22 درصد بخش خصوصی را شامل می‌شود.
وی اضافه کرد: یکی از ویژگی‌های نمایشگاه پیش‌بینی امتیازها و فضا برای ارائه تقاضای صنعت است. در حال حاضر تقاضاهایی از جانب صنایع معدنی، شیلات، ربات، مترو و صنایع دفاعی مطرح شده است. همچنین در کنار توانمندی‌هایی که در نمایشگاه ارائه شده، نشست‌های زیادی نیز در حاشیه این نمایشگاه برگزار شده.
دبیراجرایی نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی تصریح کرد: در طول این نمایشگاه 20 تفاهم نامه بین مراکز علمی و صنعت به ارزش 23 میلیارد تومان منعقد شده است. همچنین 92 طرح رونمایی و 300 نشست انتقال دستاورد و تعیین تقاضا و سفارش نیز برگزار شده و این به معنای اقتصاد مقاومتی است زیرا در این نمایشگاه علاوه بر عرضه و تقاضا، کارگزارانی این دو را با یکدیگر ارتباط می‌دهند.
ملک‌زاده گفت: 262 شرکت در طول سه روز نمایشگاه در قالب عرضه دستاورد و سفارش پژوهش ارتباطات خود را مدیریت کردند. ذی‌نفعان اصلی این رویداد دانشگاه‌ها، مراکز علمی و فناوری، صنایع و شرکت‌های بخش خصوصی هستند و دستگاه‌های پشتیبان نیز به اندازه‌ای که از آنان انتظار داشتیم، با ما همکاری داشتند.
وی افزود: علت عدم حضور بانک‌ها در نمایشگاه ایرادی است که به نظام بانکی کشور وارد است و بانک‌ها و نظام بانکی هنوز وارد کارهای ریسک‌پذیر نشده اند و حوزه پژوهش و فناوری نیز دارای ریسک است. یکی از مشکلات اقتصادی کشور نظام بانکی است و این موضوع خودش را در اینجا نشان می‌دهد و به معنای دیگر بانک‌ها انگیزه ای برای حضور در این فضاها را ندارند.
دبیراجرایی نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی بیان کرد: ارزش نحوه ارائه دستاورد اهمیت زیادی دارد و ممکن است یک کار بد به شکل خوبی ارائه شود و ارزش آن به مراتب افزایش باید و بالعکس در حال حاضر در نمایشگاه مراکزی هستند که دستاوردهای بسیار خوبی دارند ولی در ارائه حق مطلب ارائه نشده است وهمانطور که میدانید بازار و بازاریابی علم است و از محقق نباید انتظار داشت بازاریاب خوبی باشد. در فرایند ایده تا بازار اگر همه سرجای خود قرار بگیرند این روند به خوبی اجرا خواهد شد.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/193655/انعفاد-20-تفاهم‌نامه-به-ارزش-23-میلیارد-تومان-در-نمایشگاه پژوهش استان
بستن   چاپ