پیام خراسان
غذاهای پرنمک خطر ابتلا به مشکلات کلیوی را افزایش می دهد
يکشنبه 24 آذر 1398 - 10:41:36
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان شمالی پزشک فوق تخصص نفرولوژی در خراسان شمالی گفت: مصرف فست فودها، غذاهای آماده و غذهای پرنمک خطر ابتلا به سنگ های کلیوی را افزایش می دهد.

دکتر امیر بیگدلی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: بیماری های کلیوی علایم اختصاصی خاصی ندارد و هر فرد با وجود علایمی نظیر ضعف، بی حالی، فشارخون بالا، کاهش وزن، ورم پاها و صورت، تنگی نفس و کم خونی به منظور بررسی های لازم باید به پزشک متخصص مراجعه کند.
وی افزود: همه افراد عادی از سن 40 سالگی به بعد باید سالی یک مرتبه برای بررسی و انجام آزمایش های کامل و اطمینان از سلامت کلیه ها اقدام کنند.
بیگدلی اظهارکرد: مبتلایان به فشارخون بالا و دیابت و افرادی که عفونت های مکرر، سنگ های کلیوی و سابقه خانوادگی ابتلا به بیماری کلیوی و دیالیز دارند باید زودتر از افراد عادی به پزشک متخصص مراجعه کنند.
پزشک فوق تخصص نفرولوژی در خراسان شمالی اضافه کرد: بی تحرکی، وزن بالا، مصرف مواد مخدر و الکل، مصرف زیاد نوشابه و فرآورده های پروتئینی حیوانی خطر ابتلا به بیماری های کلیوی را افزایش می دهد.
بیگدلی یادآور شد: فعالیت بدنی روزانه حدود 30 تا 60 دقیقه، مصرف مایعات کافی و استفاده از غذاهای سالم خانگی و کم نمک در پیشگیری از ابتلا به مشکلات کلیوی کمک کننده است.
وی خاطرنشان کرد: میزان مصرف مایعات به تحرک فرد بستگی دارد و هرچه میزان تحرک و تعریق فرد بیشتر باشد نیاز به دریافت مایعات بیشتر است.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/193717/غذاهای-پرنمک-خطر-ابتلا-به-مشکلات-کلیوی-را-افزایش-می-دهد
بستن   چاپ