پیام خراسان
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد؛
وجود 250 هزار نفر اتوسیمی شناخته‌شده در مشهد
پنجشنبه 26 دي 1398 - 15:19:45
ایسنا - اجتماعی - خراسان رضوی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان رضوی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: 250 هزار نفر اتوسیمی شناخته‌شده در مشهد داریم که در پنج مرکز به آن‌ها ارائه خدمات می‌شود.

شاپور بدیعی اول، صبح امروز، 26 دی‌ماه، در نشست هم‌اندیشی مدیران مراکز اوتیسم بهزیستی کل کشور که در هتل نفت مشهد برگزار شد، با بیان اینکه «جای معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در این جلسه خالی است»، اظهار کرد: نظام سلامت طبقه‌بندی شده است و همه ما باید در کنار هم کار انجام دهیم.
وی با اشاره به اینکه «ما در کشور و در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه توان‌بخشی عقب هستیم»، افزود: واحدی از هیأت‌علمی، مشاوران، دانشکده پیراپزشکی و... تشکیل شد تا بتوانیم در زمینه توان‌بخشی ارتقاء پیدا کنیم. سه کار بزرگ در زمینه اوتیسم در 50 روز اخیر انجام شده است. قرارداد پنج مرکز تکمیل شد به این صورت که باید تعدادی از مراکز ما تحت پوشش قرار می‌گرفته و تعرفه دولتی بگیرند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: 250 هزار نفر اتوسیمی شناخته‌شده در مشهد داریم که در پنج مرکز به آن‌ها ارائه خدمات می‌شود. امیدواریم بتوانیم دیگر مراکز ما به استانداردها نزدیک شوند. برنامه‌ریزی لازم را انجام دادیم و توانستیم مرکز جامع توانبخشی بیمارستان قائم را راه‌اندازی کنیم. این مرکز با آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا تجهیز شده است. کاردرمانی، شنوایی، فیزیوتراپی و... از خدمات این مرکز است.
بدیعی با اشاره به اینکه «در بیمارستان ابن‌سینا برنامه‌ریزی لازم با فوق‌تخصصان اطفال صورت گرفته است که ویزیت‌ها را بتوانند به‌خوبی انجام دهند»، بیان کرد: ما هنوز ابتدای کار هستیم. قرار است مرکز تکاملی کودکان در بیمارستان اکبر برنامه‌ریزی شود و استارت آن زده خواهد شد. امیدواریم بتوانیم تا سال آینده مرکز بستری بیماران روحی را در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد را راه‌اندازی کنیم.
وی ادامه داد: تفکر اینکه دولت باید کاری کند را کنار بگذاریم. واقعیت این است که هر زمان که سمن‌ها و نهادهای مختلف خصوصی وارد کار شدند، کارها به مراتب بهتر انجام شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: باید مرز بین بیمارستان دولتی و خصوصی را برداشت. هرکس که به درمان بیماران کمک می‌کند، عضو خانواده ماست و باید به آن‌ها کمک کنیم. وظیفه ما حمایت از شماست.
بدیعی با بیان اینکه «سیستم نظام ارجاع در دانشگاه علوم پزشکی مشهد دیرتر از دیگر دانشگاه‌های کشور شروع شد اما جلوتر از بقیه هستیم، چرا که قبل از اجرا، آموزش داشتیم»، تاکید کرد: توان‌بخشی باید در سیستم نظام سلامت مشهد جا بیفتد چرا که بر اساس مطالعات 75 درصد نظام سلامت به همکاری با سایر ارگان‌ها برمی‌گردد و مشارکت سایر ارگان‌ها را می‌طلبد.
وی افزود: جامعه باید کنار 25 درصد نقش دانشگاه علوم پزشکی قرار گیرد تا با ادغام‌ 75درصدی نقش مشارکتی سایر ارگان‌ها به نتایج مطلوب دست پیدا کنیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: رویکرد دانشگاه علوم‌ پزشکی مشهد بر خصوصی‌سازی درست و اصولی است. هر جا که مشخص شود بخش خصوصی قادر است بخشی را اداره کند، ما در دانشگاه علوم پزشکی مایل هستیم آن حوزه را به بخش خصوصی واگذار کنیم تا به ارائه خدمات بپردازند و ما در بخش دولتی تنها بر کار بخش خصوصی نظارت داشته باشیم.
بدیعی گفت: رویکرد دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر این است که هربخشی از دوستان ما در بخش خصوصی که بتوانند آن را درست اداره کنند، ما اداره آن بخش را به آن‌ها تحویل می‌دهیم. ارائه خدمات از طریق بخش‌های دولتی نتیجه سیاست‌گذاری‌های غلط گذشته است.
وی عنوان کرد: ما حاضریم حتی اداره بیمارستان‌ها را به بخش خصوصی بدهیم. بیمارستان خاتم الانبیاء پردرآمدترین بیمارستان ماست که حاضریم آن را به بخش خصوصی واگذار کنیم. سازمان‌های دولتی باید به سمتی بروند که تنها نظارت انجام دهند.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/202598/وجود-250-هزار-نفر-اتوسیمی-شناخته‌شده-در-مشهد
بستن   چاپ