پیام خراسان
معاون استاندار خراسان جنوبی:
برنامه‌های حوزه اشتغال برای محرومیت‌زدایی درمیان تدوین شود
شنبه 5 بهمن 1398 - 23:00:27
ایسنا - اقتصادی - خراسان جنوبی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان جنوبی معاون امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: باید برنامه‌های حوزه اشتغال برای محرومیت‌زدایی شهرستان درمیان مانند الگوی توسعه منطقه‌ای تدوین شود.

مشیرالحق عابدی، امروز شنبه 5 بهمن، در جلسه بررسی سند توسعه میان مدت شهرستان درمیان اظهار کرد: بنیاد مستضعفان با محوریت بنیاد علوی آماده مشارکت در طرح‌های اشتغالزایی شهرستان درمیان است که در این مورد، تفاهم نامه همکاری امضا می‌شود.
وی افزود: نرخ مشارکت اقتصادی شهرستان درمیان برطبق سرشماری سال 95 حدود 36.3 درصد اعلام شده و نسبت به متوسط استان که 36.8 درصد است، پایین تر بوده و براین اساس مزیت‌های اقتصادی شهرستان احصا شده است.
به گزارش ایسنا، معاون امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر احصای برنامه‌ها برای جلب مشارکت بنیاد مستضعفان، تصریح کرد: مرز، معادن، کشاورزی، دامپروری و صنایع دستی از اولویت‌های این شهرستان است که برای بهره‌گیری بیشتر از این ظرفیت فعالیت‌هایی صورت گرفته است.
عابدی با اشاره به اینکه شهرستان درمیان دومین تولیدکننده گوشت سفید در خراسان جنوبی است که برنامه‌ریزی خاصی در این حوزه انجام گرفته است، تصریح کرد: اصلاح سیستم آبیاری، ایجاد خوشه‌های خشکبار، ایجاد صنایع بسته‌بندی و فرآوری و تولید گل محمدی از جمله راهکارهای ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی این شهرستان است.
وی افزود: شاخص‌های شهرستان‌های کمتر توسعه یافته باید به سطح متوسط کشوری برسد که در این راستا دستگااها باید همکاری لازم را داشته باشند.
سیدکمال‌الدین میرجعفریان، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی نیز ادامه داد: تفاوت شاخص‌ها در سطح شهرستان، استان و کشور نشان از لزوم برنامه ریزی برای توسعه یافتگی دارد که در این راستا باید پروژه‌های زیربنایی تعریف شود تا به سطح متوسط کشوری برسیم.
حجت‌الاسلام مصیب خزاعی، امام جمعه درمیان نیز گفت: اقدامات استاندار در حوزه‌های مختلف یک تحول بزرگ در شهدستان ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه باید در دهه فجر خدمات را برای مردم بازگو کنیم تا همواره کام مردم شیرین باشد، تصریح کرد: در شرایط فعلی، ائمه جمعه باید در تربیون‌ها از اقدامات انجام شده حمایت کنند.
وی با اشاره به همدلی اهل سنت و شیعه در این شهرستان، بیان کرد: مردم از مسئولان کار جهادی می‌خواهند که باید به آن توجه کنند.
مولوی سید احمد عبداللهی، امام جمعه اهل سنت شهرستان درمیان نیز با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی استاندار، اظهار کرد: بزرگترین تبلیغ برای نظام، خدمت کردن به مردم است.
وی با بیان اینکه وحدت تنها حربه در مقابل تفرقه افکنی دشمنان است، تصریح کرد: استقرار اداره ثبت اسناد و املاک و حل مشکل زمین مصلای شهر اسدیه از مطالبات مردم است که امید است مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
مهدی دادگر، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی نیز گفت: بااقدامات انجام شده 100 درصد خانوارهای شهری و 99.8 درصد خانوارهای روستایی استان از نعمت برق برخوردار هستند که این درصد در مورد روستاهای درمیان 99.9 درصد است.
وی افزود: برنامه‌های شرکت توزیع برق استان بر توسعه شبکه در روستاهای برقدار برای پاسخگویی به متقاضیان جدید و همچنین ارتقای پایداری شبکه‌های برق متمرکزاست.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی ابراز امیدواری کرد: با پیگیری اعتبارات از تهران و مساعدت‌های فرمانداری شهرستان درمیان در زمینه تعویض پایه‌های فرسوده نیز کار با سرعت بیشتری دنبال شود.
دادگر گفت: یکی از برنامه‌هایی که با همت استاندار برای استان در دست پیگیری بوده، جلب موافقت و تامین منابع برای احداث 10 هزار نیروگاه خورشیدی خانگی پنج کیلواتی در سطح استان است که با توجه به ملاحظات فنی، از این تعداد برای روستاهای شهرستان درمیان سهمیه مناسبی در نظر گرفته خواهد شد.
سید محمود هاشمی، مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی نیز گفت: در شهرستان درمیان 92 درصد جمعیت روستایی و در شهرها 100 درصد از نعمت گاز برخوردارند.
وی با اشاره به گازرسانی به بخش صنعت در استان، افزود: گازرسانی به 23 صنعت در دهه فجر انجام خواهد شد و در شهرستان درمیان نیز تمامی واحدهای صنعتی گازرسانی شده‌اند.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/204040/برنامه‌های-حوزه-اشتغال-برای-محرومیت‌زدایی-درمیان-تدوین-شود
بستن   چاپ