پیام خراسان
تغذیه مناسب عامل مهم در تقویت سیستم ایمنی
شنبه 26 بهمن 1398 - 13:41:39
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان شمالی پزشک متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: تغذیه مناسب، عامل مهم تقویت سیستم ایمنی است.

دکتر امید توپچیان در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: عملکرد قوی سیستم ایمنی در فصل های سرد سال می تواند فرد را از ابتلا به بیماری های فصلی نظیر آنفلوانزا، آرتریت، آلرژی و ... محافظت کند.
وی افزود: برخی مواد غذایی می توانند از طریق تقویت سیستم ایمنی، بدن را در مقابل عفونت محافظت کرده و سیستم ایمنی را تقویت کنند.
توپچیان مصرف غذاهای پر پروتئین را در تقویت سیستم ایمنی موثر دانست و اظهارکرد: استفاده از غذاهای دریایی نظیر ماهی ها، گوشت بدون چربی، مرغ، تخم مرغ، لوبیا و نخود، سویا، آجیل ها و مغزها در تقویت سیستم ایمنی تاثیر زیادی دارد.
وی ادامه داد: ویتامین آ از طریق نقشی که در سلامت پوست و غشاهای مخاطی بدن مانند دهان، معده، روده و ... دارد، می تواند به تنظیم سیستم ایمنی بدن و محافظت در مقابل عفونت ها کمک شایانی کند.
توپچیان اضافه کرد: این ویتامین تقویت کننده سیستم ایمنی در غذاهایی نظیر سیب زمینی، هویج، بروکلی، اسفناج، فلفل قرمز، زردالو، تخم مرغ گوشت ها و جگر وجود دارد .
به گفته این پزشک متخصص، ویتامین ث با تحریک تشکیل آنتی بادی و تقویت ایمنی در محافظت در برابر عوامل عفونت زا به بدن کمک می کند.
پزشک متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: با مصرف مرکبات نظیر پرتقال، گریپ فروت ، نارنگی، فلفل سبز، گوجه فرنگی و ... می توان ویتامین ث مورد نیاز بدن را تامین کرد.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/209752/تغذیه-مناسب-عامل-مهم-در-تقویت-سیستم-ایمنی
بستن   چاپ