پیام خراسان
معاون علمی‌وفناوری رئیس جمهور:
تنها مشکل ما، دلالی و کاسبی در زمینه تجهیزات پزشکی است
سه شنبه 6 اسفند 1398 - 15:56:49
ایسنا - علمی - خراسان رضوی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان رضوی معاون علمی‌وفناوری ریاست جمهوری گفت: ما در تولید تجهیزات پزشکی مشکلی نداریم اما متأسفانه تنها مشکل ما در زمینه دلالی و کاسبی است.

سورنا ستاری، در مراسم بازدید از پارک علم‌وفناوری خراسان و شرکت‌های دانش بنیان، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکت‌های دانش بنیان و اتفاقاتی که در داخل و خارج از پارک علم ‌و فناوری استان خراسان می‌افتد مورد توجه همگان است و برای ما مهم و قابل قبول هستند، اگرچه هنوز با پتانسیل‌های ذاتی استان فاصله زیادی دارند.
وی افزود: در حال حاضر با وجود تحریمها اتکا کشور به این شرکت‌ها است. خوشبختانه در یک سال گذشته اتفاقات خوبی برای توسعه بازار شرکت‌ها وجود داشته است. در تمام حوزه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان در حال فعالیت هستند و امید داریم این روند ادامه داشته باشد.
معاون علمی‌وفناوری رئیس جمهور در خصوص کیت‌ها و تولید ماسک‌ها تأکیدکرد: درحوزه سلامت اتفاقات خوبی افتاده است، در زمینه ماسک‌های نانو چندین شرکت در حال تولید هستند. در این زمینه تنها چند کشور دستگاه‌های نانو فیلتراسیون دارند و کشور ما نیز جزء آن‌ها است، ما حتی خود این دستگاه را صادر می‌کنیم، در خصوص کیت‌های سلامت قول‌هایی داده شده است.
برای تولید 5 میلیون ماسک قرارداد بسته شده است
ستاری بیان کرد: در یکی دو روز گذشته برای تولید 5 میلیون ماسک قرارداد بسته شده است، این ماسک‌ها خاص و در کادر درمانی استفاده می‌شوند. ما در تولید تجهیزات پزشکی مشکلی نداریم و تنها مشکل ما در زمینه دلالی و کاسبی است.
وی گفت: در حوزه داروی کرونا، چینی‌ها پروتکل‌های درمانی مناسبی را توسعه دادند، مسائل مربوط به کرونا را به کمیته تعیین شده در این حوزه واگذار کنید، اما اتفاقات خوبی در راه است.
در حوزه تجهیزات پزشکی و دارویی، 30 شرکت دانش‌بنیان داریم
در ادامه، رضا قنبری، رئیس پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تجهیزات پزشکی و دارویی نیاز به تکنولوژی بالایی دارد. خوشبختانه با خوش فکری‌هایی که در استان وجود داشته نزدیک به 30 شرکت دانش‌بنیان در حوزه تجهیزات پزشکی و دارویی داریم و بعضی از آن‌ شرکت‌ها در واحدهای فناور هستند، نزدیک به 20 شرکت در پارک علم‌و فناوری حضور دارند.
وی افزود: بعضی از شرکت‌های فناور و جوانان نخبه توانسته‌‎اند محصولاتی را تولید کنند که قبل از آن ما فقط وارد کننده صِرف بودیم. درحال حاضر، با توجه به مشکلاتی که در کشور وجود دارد ما نمی‌توانیم نیازهای اولیه را وارد کنیم و اگر این جوانان را نداشتیم نمی‌دانستیم کشور را چگونه اداره کنیم، اکنون درنقطه‌ای هستیم که می‌توانیم مسائل را به جوانان واگذار کنیم.
هدف ما افزایش امید و ایجاد امنیت خاطر در بیماران صعب‌العلاج است
امیر حسین مقصودلو، مدیرعامل شرکت سامان داروی هشتم نیز در جمع خبرنگاران افزود: رسالت ما تولید محصولات با کیفیت با هدف افزایش امید، بهبود کیفیت زندگی و ایجاد امنیت خاطر در بیماران صعب‌العلاج است. سازمان ما اعتقاد دارد خواستن، توانستن است، ما توانسته‌ایم با استفاده از نوآوری‌های علم بیوتکنولوژی، شرایط منحصر به فردی برای تحقق اهداف سازمان فراهم کنیم.
وی افزود: با اجرای اصول راهبردی، وفاداری به ارزش‌های اخلاقی و کرامت انسانی توانسته‌ایم به هدف اصلی که کشف توسعه و ارائه داروهای جدید برای غلبه بر بیماری‌های خاص است، برسیم.
مدیر عامل شرکت سامان داروی هشتم در خصوص اهداف این شرکت بیان کرد: افزایش امید، بهبود کیفیت زندگی و ایجاد امنیت خاطر در بیماران خاص و صعب العلاج، دستیابی به بالاترین استانداردهای جهانی در تولید داروهای نوترکیب انسانی، دقت عمل و رعایت اصول اخلاقی، دست‌یابی به نوآوری‌‎های علمی برای تولید محصولات با کیفیت و ایمن، تصمیم‌گیری به موقع و عمل سریع و شجاعانه همراه با پذیرش ریسک معقول، برنامه‌ریزی دقیق جهت رسیدن به اهداف شرکت و توان تغییر تاکتیک و استراتژی جهت دستیابی به اهداف عالی، باور به توانمندی‌های نیروهای جوان، متعهد، متخصص و ایجاد فرصت‌های مبتنی بر شایستگی و توانمندی علمی آن‌ها از اهداف ما جهت رشد و شکوفایی استعدادهای نهفته است.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/212679/تنها-مشکل-ما،-دلالی-و-کاسبی-در-زمینه-تجهیزات-پزشکی-است
بستن   چاپ