پیام خراسان
توصیه های غذایی برای پیشگیری از بیماری های تنفسی و کرونا
سه شنبه 20 اسفند 1398 - 09:41:01
ایسنا - علمی - خراسان شمالی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان شمالی مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، با تشریح توصیه های غذایی برای پیشگیری از بیماری های تنفسی و کرونا، گفت: مصرف روزانه سه واحد از گروه سبزی ها( بجز سبزی های نشاسته دار) و حداقل دو واحد میوه توصیه می شود.

نسرین علیزاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: مصرف روزانه سالاد یا سبزی به همراه آبلیمو ترش یا آب نارنج تازه به افزایش سیستم ایمن بدن کمک شایانی می کند.
وی مصرف هویج و کدو حلوایی در غذاهای روزانه و استفاده از پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین ث همراه با غذا را توصیه کرد.
علیزاده با تاکید بر پرهیز از مصرف غذا و مایعات در مکان های نامطمئن، خاطرنشان کرد: اجتناب از مصرف سویس، کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین پیشنهاد می شود.
مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه، استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مانند حبوبات یا تخم مرغ و خودداری از مصرف غذاهایی که پخته آن کامل نشده است را از دیگر عوامل مهم در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا دانست.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/214946/توصیه-های-غذایی-برای-پیشگیری-از-بیماری-های-تنفسی-و-کرونا
بستن   چاپ