پیام خراسان
پرهیز افراد کم‌تحرک از ورزش‌های شدید
شنبه 24 اسفند 1398 - 17:13:24
ایسنا - ورزشی - خراسان رضوی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان رضوی افرادی که دارای مشکلات قلبی هستند و افرادی که به طور منظم ورزش نمی‌کنند، ممکن است هنگام شرکت در فعالیت شدید در معرض خطرات قلبی عروقی قرار بگیرند.

به گزارش مدیکال نیوز، انجمن قلب آمریکا (AHA) بیانیه ای منتشر کرده است که نشان می‌دهد افراد دارای مشکلات قلبی و افرادی که به طور منظم ورزش نمی‌کنند ممکن است، هنگام انجام فعالیت شدید، بیشتر در معرض خطر بیماری‌های قلبی عروقی قرار بگیرند.
آنان همچنین پیشنهاد می‌کنند که افراد دارای سبک زندگی بی تحرک باید از برنامه‌های ورزشی پیش‌رونده شروع کنند و به تدریج تمرینات شدید را توسعه دهند.
همچنین مهم است که افراد دارای مشکلات قلبی، قبل از شروع برنامه ورزشی، صرف نظر از شدت آن، با پزشک مشورت کنند.
این بیانیه خاطرنشان می‌کند که افزایش آگاهی در مورد فواید سلامتی ورزش، بسیاری از افراد را به فعالیت بیشتر ترغیب کرده است. هرچند، این آگاهی همچنین تعداد افراد درگیر در ورزش شدید را افزایش داده است که ممکن است بدنشان برای این نوع ورزش آماده نباشد.

پیام خراسان


فواید ورزش
تحقیقات به‌طور قطعی اهمیت فعالیت بدنی را برای یک زندگی سالم نشان داده‌اند. ورزش دارای مزایای مختلفی ازجمله کاهش خطر عمده مسائل مربوط به‌سلامت جسمی و تامین مزایایی برای سلامت روان است.
مقاله‌ای در مجله اروپایی پیشگیری از بیماری‌های قلب و عروقی نشان می‌دهد که فعالیت بدنی ممکن است خطر مرگ‌ومیر را در بیماران قلبی عروقی به میزان 35 درصد و خطر مرگ‌ومیر در افراد را به‌طورکلی 33درصد کاهش دهد.
مقاله‌ای در مجله انگلیسی فارماکولوژی تا آنجا پیش می‌رود که پیشنهاد می‌کند: "ورزش چنان مؤثر است که باید به عنوان یک دارو در نظر گرفته شود."
نویسندگان بیانیه علمی جدید خاطرنشان می‌کنند: ازآنجاکه این اطلاعات بیشتر شناخته‌شده و پذیرفته‌شده‌اند، نسبت به گذشته افراد بیشتری به ورزش می‌پردازند. این افزایش همچنین شامل افرادی است که نوع شدیدتری از ورزش را انجام می‌دهند.
به گفته نویسندگان این تحقیق، "مشارکت جهانی در تمرینات استقامتی، رویدادهای رقابتی و استقامتی مسافت طولانی و تمرینات تناوبی با شدت زیاد، از زمان بیانیه پیشین (AHA) در مورد خطرات ورزشی به‌طور چشمگیری افزایش‌یافته است."

پیام خراسان


خطرات مرتبط با ورزش
اگرچه ورزش فواید زیادی برای سلامتی به همراه دارد، اما ممکن است برای گروه‌های خاصی از افراد خطرات زیادی نیز به همراه داشته باشد.
پروفسور باری فرانکلین، رئیس کمیته این بیانیه جدید و استاد فیزیولوژی در دانشگاه ایالتی وین در دیترویت، میشیگان گفت: "ورزش درمان است و شکی نیست که فعالیت بدنی متوسط تا شدید برای سلامت کلی قلب و عروق مفید است. "
"بااین‌وجود، مانند دارو، مقدار زیاد و کم ورزش ممکن است که خوب نباشد و می‌تواند منجر به مشکلات قلبی شود، به‌ویژه هنگامی‌که توسط افراد غیرفعال، ناسالم، افراد مبتلابه بیماری قلبی شناخته‌شده یا تشخیص داده نشده، انجام شود."
به‌ویژه، ورزش با شدت بالا می‌تواند برای سیستم قلبی و عروقی فرد چالش‌برانگیز شود.
وی گفت: "تعداد بیشتری از افراد در دوی ماراتن می‌دوند، در مسابقات سه‌گانه شرکت می‌کنند و تمرین تناوبی شدید انجام می‌دهند اما هدف این بیانیه نگاه واقع‌بینانه به فواید و خطرات این برنامه‌های ورزشی شدید است."
این بیانیه علمی جدید، هنگام ارائه توصیه‌های خود بیش از 300 تحقیق را در نظر گرفته است و این موضوع را روشن می‌کند که برای بیشتر مردم، ورزش اهمیت زیادی دارد. این امر به این دلیل است که مزایای ورزش از خطرات آن بیشتراست.
بااین‌حال، برای افرادی که ازنظر جسمانی فعال نیستند و افرادی که مشکلات اساسی پزشکی دارند، انجام ناگهانی ورزش‌های شدیدتر می‌تواند خطر بروز بیماری‌های قلبی عروقی مانند حملات قلبی را افزایش دهد.
برای مثال، دریک بررسی، نویسندگان دریافتند که تقریبا 40 درصد از شرکت‌کنندگانی که برای اولین بار در مسابقات سه‌گانه شرکت کردند، دچار حوادث قلبی و عروقی شدند و تمرین ناکافی، پتانسیل بروز یک اتفاق ناگوار را افزایش می‌دهد.
آهسته شروع کنید و به‌تدریج فعالیت را گسترش دهید
با توجه به نتایج یافته‌ها، نویسندگان پیشنهاد می‌کنند افرادی که می‌خواهند سطح فعالیت بدنی خود را افزایش دهند، باید با یک برنامه ورزشی آسان شروع کنند و باگذشت زمان میزان و شدت آنها را توسعه دهند.
همان‌طور که پروفسور فرانکلین می‌گوید: "مهم است که ورزش را شروع کنید، اما آهسته بروید، حتی اگر در دبیرستان ورزشکار بودید."
به‌عنوان‌مثال، اگر فردی فعالیت بدنی بسیار کمی دارد، می‌تواند با پیاده‌روی منظم شروع کند. سپس، هنگامی‌که پیاده‌روی برای او آسان شد، به‌طور منظم در سربالایی قدم بزند و سپس کمی آهسته بدود.
محققان همچنین پیشنهاد می‌کنند، اگر فردی بیماری قلبی دارد، قبل از شروع هرگونه برنامه جدید ورزشی باید توسط پزشک معاینه شود.
با وجود خطرات احتمالی که در بیانیه ذکرشده‌اند، مردم نباید بیانیه منتشرشده را به این معنا در نظر بگیرند که باید از انجام تمرینات شدید خودداری کنند. برای خیلی از افراد، ورزش بیشتر، مفید است و انجام ورزش به روش کنترل‌شده که به‌طور مداوم شدت آن افزایش می‌یابد، کم‌خطر است.
محققان نتیجه گرفتند: "مزایای مرتبط با تمرین ورزشی بلندمدت نسبت به خطرات آن، برای اکثریت مردم مهمتر است."
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/215603/پرهیز-افراد-کم‌تحرک-از-ورزش‌های-شدید
بستن   چاپ