پیام خراسان
تولید روزانه 30 دستگاه تنفس مصنوعی برای مراقبتهای ویژه کرونا در خراسان رضوی
يکشنبه 10 فروردين 1399 - 22:58:59
ایرنا - خراسان رضوی
پیام خراسان - مشهد- رییس پارک علم و فناوری خراسان گفت:روزانه 30 دستگاه ونتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی) برای مراقبتهای ویژه در دوران ابتلا به کرونا توسط یکی از شرکتهای زیر مجموعه پارک تولید می‌شود.

دکتر رضا قنبری عصر یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شرکت احیا درمان تولید کننده این دستگاهها عضو پارک علم و فناوری خراسان و اولین شرکت دانش بنیان است که از سال 1390 فعالیت خود را با تولید دستگاه بیهوشی آغاز نمود و همچنین در سال 1397 توانست دستگاه سی. تی. اسکن تولید کند.
وی اضافه کرد: طی 10 سال گذشته از فعالیت این شرکت سه هزار و 500 دستگاه ونتیلاتور تولیدی آن در 460 مرکز درمانی کشور نصب شده است.
رییس پارک علم و فناوری خراسان گفت: مجوز تولید این دستگاه برای این شرکت تا قبل از شیوع بیماری کرونا تعداد پنج دستگاه بود و با توجه به شرایط پیش آمده و در راستای تحقق شعار امسال تحت عنوان جهش تولید، این تعداد را به 30 دستگاه رسانده‌ایم ضمن این که این تعداد تولید دستگاه به وزرات بهداشت که متولی توزیع آن در کل کشور است تحویل داده می‌شود.
قنبری درخصوص افزایش حجم تقاضا و افزایش تولید این دستگاه افزود: وزراتخانه پیشبینی هزار دستگاه را داشته است و قرارداد شرکت تولیدی با آنها تولید 960 دستگاه است و برای تولید هزار دستگاه، 48 روز زمان نیاز است و اگر وزراتخانه در این خصوص تقاضای بیشتری داشته باشد افزایش تولید مشکلی ندارد.
تسهیلات 400 میلیارد ریالی برای تولیددستگاه ونتیلاتور
وی ادامه داد: شرکت تولید کننده ونتیلاتور با استفاده از تسهیلات 400 میلیارد ریالی صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به انجام تولید این دستگاه شده است چون این دستگاه، قیمت بالایی دارد و برای تولید آن نیاز به پشتیبانی مالی زیادی است.
او افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی، به دستور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، این مبلغ را به سرعت در اختیار شرکت قرار داد و اکنون این اعتبار برای تولید این تعداد دستگاه کافی است و همه کارها به خوبی در حال پیشروی است.
قنبری اظهار داشت: وقتی ریه درگیر این بیماری می‌شود نمی‌تواند تبادل اکسیژن را به راحتی انجام دهد و این دستگاه به ریه کمک می‌کند یعنی اختیار تنفس بیمار را می‌گیرد به ‌گونه‌ای که برای بیمار مفید است و توسط پزشک و پرستار تنظیم می‌شود و کم‌کاری ریه را جبران می‌کند.
وی افزود:بیمارانی که فوت می‌شوند به دلیل این است که درمان بر روی آنها دیر صورت گرفته و ریه صددرصد از کار افتاده است اما این دستگاه تا زمانی که یک درصد از ریه باقی مانده باشد، بیمار را زنده نگه می‌دارد.
پارک علم و فناوری خراسان وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت خود را از سال 1381 با هدف افزایش ثروت در جامعه از طریق تشویق و ارتقای فرهنگ نوآوری و افزایش قدرت رقابت در میان شرکت‌ها و موسساتی که بر پایه علم و دانش فعال هستند آغاز کرده است.
برچسب‌ها
ویروس کرونا مشهد پارک علم و فناوری
پروندهٔ خبری
کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/217901/تولید-روزانه-30-دستگاه-تنفس-مصنوعی-برای-مراقبتهای-ویژه-کرونا-در-خراسان-رضوی
بستن   چاپ