پیام خراسان
مدیر روابط عمومی پردیس سینمایی ویلاژتوریست:
سینماهای خصوصی در شرایط کرونا فشار بیش‌تری را تحمل می‌کنند
يکشنبه 14 ارديبهشت 1399 - 02:13:10
ایسنا - فرهنگی - خراسان رضوی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان رضوی مدیر روابط عمومی پردیس سینمایی ویلاژتوریست گفت: در این شرایط طبیعتا سینماهای خصوصی فشار بیش‌تری را تحمل می‌کنند؛ به همین دلیل ما انتظار داریم سازمان سینمایی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سینماهای خصوصی حمایت کنند.

حامد سمرقندی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت سینماها در پی شیوع ویروس کرونا، اظهارکرد: جلوگیری از تجمع مردم در مکان‌های عمومی مختلف، به دلیل شیوع ویروس کرونا، باعث تعطیلی بسیاری از مکان‌های عمومی شده‌است؛ به طوری که مساجد نیز بسته شده و فعالیتی ندارند، سینما نیز به تبع آن‌ها در اولین مراحل تعطیل اعلام شد.
وی ادامه داد: اما انتظار داریم که سازمان سینمایی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سینماها و به ویژه سینماهای خصوصی در شهرستان‌ها حمایت کرده و به آن‌ها کمک کنند. متأسفانه تا کنون ما مجبور به تعدیل بسیاری از نیروهایمان شده‌ایم.
مدیر روابط عمومی پردیس سینمایی ویلاژتوریست بیان کرد: در حال حاضر اعلام کرده‌اند، هر سینماداری که تمایل به بازگشایی سینمای خود دارد، می‌تواند با رعایت پروتکل‌ها و شرایط خاصی فعالیت خود را آغاز کند؛ اما با توجه به شرایط فعلی و مشخص نبودن وضعیت اکران فیلم‌ها به دلیل رواج اکران‌های مجازی و اینترنتی، قطعا سینماها فعالیت خود را آغاز نخواهند کرد.
سمرقندی اضافه کرد: در این شرایط طبیعتاَ سینماهای خصوصی فشار بیش‌تری را تحمل می‌کنند؛ همچنین بازگشایی سینماها با محدودیت‌های اعلام شده، برای سینماهای خصوصی توجیه اقتصادی ندارد؛ زیرا گاهی هزینه نیروها و خدمات روزانه مانند نظافت، با درآمد حاصل از فروش برابر بوده و گاهی بیش‌تر از آن نیز خواهدشد؛ بنابراین سینما دچار ضرر و زیان می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: به علاوه مردم نیز در این شرایط و با این محدودیت‌ها در سینماها حضور پیدا نخواهند کرد. به نظر من مردم دو دسته هستند، دسته اول افرادی که کرونا را جدی گرفته‌اند و به همین دلیل به مکان‌های عمومی مانند سینما نخواهند آمد و دسته دوم افرادی هستند که کرونا را جدی نگرفته‌اند؛ اما آن‌ها نیز با این شرایط و محدودیت‌ها به سینما نمی‌آیند.
مدیر روابط عمومی پردیس سینمایی ویلاژتوریست افزود: نگرانی من درخصوص افرادی است که کارمند سینما بوده‌اند و شغل آن‌ها فقط مربوط به سینما بوده و مهارت و تخصص آن‌ها در شغل‌های دیگر کارایی خاصی ندارد؛ مانند افرادی که در اتاق فرمان سینما (آپارات) مشغول به کار بوده‌اند و در حال حاضر کار آن‌ها به صورت دیجیتال انجام می‌شود.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/227794/سینماهای-خصوصی-در-شرایط-کرونا-فشار-بیش‌تری-را-تحمل-می‌کنند
بستن   چاپ