پیام خراسان
توسعه بستر آموزش دیجیتال در کنار تکالیف مهارت‌محور؛ نیاز مدارس عشایری
پنجشنبه 8 خرداد 1399 - 10:57:29
ایسنا - علمی - خراسان جنوبی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: اجرای طرح‌ها و تکالیف مهارت‌محور در مدرسه عشایری استان تضمین کننده ایجاد جهش علم و محتوای علمی در میان دانش‌آموزان مناطق عشایرنشین می‌شود.

محمدعلی واقعی، امروز پنج شنبه 8 خرداد در بازدید از مدارس عشایری منطقه دستگردان طبس اظهار کرد: تهدید ویروس کرونا، فرصتی برای توسعه بستر آموزش دیجیتال و آشنایی با نقاط قوت و ضعف زیرساخت‌ها در دو بعد نرم‌افزاری و سخت‌افزاری در حوزه تعلیم و تربیت به ویژه در مناطق عشایری بود.
به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: معلمان عشایری از فرصت پیش آمده برای آموزش مهارت‌های زندگی و اجتماعی به دانش‌آموزان عشایری به خوبی استفاده کرده و اجازه نداند ویروس کرونا فرایند تعلیم و تربیت را به تعطیلی بکشاند.
وی تصریح کرد: اجرایی کردن یادگیری معکوس با استفاده از زیرساخت‌های فضای مجازی، پیام رسان‌های داخلی، استفاده از سیستم‌های پیامک و تهیه، تولید و توزیع جزوات آموزشی و دریافت بازخورد این فعالیت‌ها توسط مدیران، معلمان و راهبران آموزشی، مهم‌ترین رویکرد آموزش و پرورش در این ایام به شمار می‌رود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به حضور مجاهدانه معلمان مدارس عشایری در کلاس درس با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در ایام یکه تازی ویروس کرونا، اظهار کرد: این اقدام معلمان عشایری در برقراری عدالت آموزشی بسیار مهم است چرا که دانش‌آموزان عشایری هستند که به خاطر فقدان زیرساخت‌ها و فقر اقتصادی خانواده امکان استفاده از رسانه ملی و یا فضای مجازی را ندارند.
واقعی با بیان اینکه در تمام مناطق عشایری، درسنامه یا بسته‌های آموزشی مکتوب و خودآموز بین دانش‌آموزان توزیع شده است، خاطرنشان کرد: تجهیز معلمین عشایر به شیوه‌های نوین و جدید تدریس، مهم‌ترین رویکرد آموزشی آموزش و پرورش استان است.
وی تصریح کرد: معلمان دانش‌آموزان عشایر بسیار سختکوش هستند و از هر فرصتی برای خدمت و رشد علمی، فرهنگی، ورزشی و عقیدتی دانش‌آموزان استفاده می‌کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه نوآوری و تحول در کلاس‌های درس عشایر و استفاده از آموزش‌های دیجیتال منطبق با سند تحول و تکالیف مهارت محور ضروری است، خاطرنشان کرد: بی تردید معلمان عشایری که به حق مرزبانان فکر، اندیشه و فرهنگ در خراسان جنوبی هستند با تلاش خستگی‌ناپذیر و جهادی خود زمینه ارتقای علمی دانش‌آموزان عشایری را فراهم می‌کنند.
گفتنی است؛ مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی در سفر به دستگردان از مدارس از مدارس روستاهای چاه پیاو، چاه مسافر، همت آباد و مدرسه شهید فغانی شهر عشق آباد بازدید کرده و با دانش‌آموزان، معلمان و اولیای این دانش آموزان به گفتگو پرداخت.
انتهای پیام

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/234293/توسعه-بستر-آموزش-دیجیتال-در-کنار-تکالیف-مهارت‌محور؛-نیاز-مدارس-عشایری
بستن   چاپ