رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گوشت دامی مشهد:
عامل گرانی گوشت، خروج دام از خراسان رضوی است
دوشنبه 12 خرداد 1399 - 09:38:31
ایسنا - اقتصادی - خراسان رضوی
پیام خراسان - ایسنا/خراسان رضوی رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گوشت دامی مشهد گفت: افزایش قیمت گوشت به علت هزینههای دریافتی از سمت کشتارگاه و خروج دام از استان به سمت عراق است.
مهدی باقری در گفتوگو با ایسنا، در خصوص علت افزایش قیمت گوشت در مشهد، اظهار کرد: افزایش قیمت گوشت به علت هزینههایی است که کشتارگاه میگیرد که این هزینهها گزاف و بدون مصوبه کمیسیون تنظیم بازار و مصوبه استان دریافت میشود.
وی افزود: دو مصوبه تنظیم بازار دادیم تا هزینههای کشتارگاه گران نشود، اما همچنان این هزینهها را دریافت میکنند. عامل دیگر گرانی نیز خروج دام از استان به سمت عراق است. ما به مسئولان اعلام کردیم که چنین اتفاقی در حال رخ دادن است.
گوشت در یک هفته کیلویی 15 هزار تومان گران شده است
باقری با بیان اینکه در یک هفته گوشت کیلویی 15 هزار تومان گران شده است، عنوان کرد: قیمت لاشه بره نرینه 86 هزار تومان، گوشت به صورت چهار تکه 90 هزار تومان، ران، سردست و گردن به صورت گردبر 108 هزار تومان، ران و سردست گردبر 112 هزار تومان و گوشت گوساله نیز 82 تا 85 هزار تومان است.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گوشت دامی مشهد گفت: زمانی که خروج دام از استان اتفاق میافتد، دام کمتر به بازار میآید و بیشتر خارج میشود، بنابراین میزان دام در بازار کاهش مییابد.
وی ادامه داد: در حال حاضر چند نفر در بازار دام، دام زنده را میخرند، به سمت تهران برده و از آنجا به کردستان و بعد عراق میبرند و در واقع قاچاق اتفاق میافتد. این کار در کل ایران انجام میشود.
باقری اضافه کرد: به این دلیل که هر روز دام سبک و سنگین از استان خارج میشود، قیمت دام افزایش یافته، تا زمانی که مسئولان جلوی خروج دام را بگیرند و قیمت مقداری کاهش پیدا کند.
انتهای پیام
http://www.khorasan-online.ir/fa/News/239127/عامل-گرانی-گوشت،-خروج-دام-از-خراسان-رضوی-است
بستن
چاپ