پیام خراسان
کیفیت نان در خراسان رضوی بهبود یافت
دوشنبه 16 تير 1399 - 19:27:58
ایرنا - خراسان رضوی
پیام خراسان - مشهد- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: کیفیت نان تولیدی نانوایی‌های این استان از نظر "پی.چی" مورد استفاده و میزان نمک در آن طی 2 سال گذشته بهبود یافته است.

علی رسولیان روز دوشنبه در نشست کارگروه آرد و نان خراسان رضوی افزود: از سال 1396 تا 1398 میزان "پی.اچ" در نان حدود 18 درصد و میزان نمک آن 16 درصد کاهش یافته و به بهبود کیفیت نان تولیدی کمک کرده است.
منظور از "پی اچ" موجود در نان، یون هیدروژن موجود در یک لیتر آب است که از اختلاط با آرد به دست می‌آید.
وی ادامه داد: از آنجا که کیفیت نان تولیدی در نانوایی‌های خراسان رضوی هنوز به استاندارد لازم نرسیده، لازم است کمیته‌های ویژه‌ای با کمک دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل شود تا به ارتقای کیفیت نان در نانوایی‌ها کمک کند.
معاون استاندار خراسان رضوی گفت: از سوی دیگر لازم است مراکز بهداشت برخوردهای لازم با نانوایی‌هایی که استانداردهای تعیین شده برای تولید نان را رعایت نمی‌کنند، انجام دهد و متخلفین را به تعزیرات حکومتی معرفی کند.
در این نشست تامین آرد مورد نیاز نانوایی‌ها اعم از آزادپز و سنتی و کارخانجات تولید نان و همچنین تشدید نظارت‌ها در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی در نانوایی‌ها برای مقابله با کرونا مورد تاکید قرار گرفت.
هم اکنون 6 هزار و 200 واحد نانوایی دولتی و نیمه‌یارانه‌ای یا آزادپز در خراسان رضوی فعالیت دارند و این استان رتبه برتر کشور از نظر کیفیت آرد و نان را داراست.
سرانه مصرف ماهیانه آرد در استان 6 میلیون و 700 هزار نفری خراسان رضوی 7.5 کیلو گرم است.
برچسب‌ها
مشهد نانوا استانداری خراسان رضوی

http://www.khorasan-online.ir/fa/News/248154/کیفیت-نان-در-خراسان-رضوی-بهبود-یافت
بستن   چاپ